Scudo Sports

GOOPEDAL Bisiklet gurubu

hafta sonu için tur ayarlanabılırse daha iyi olur..fazla asılmayacağınız (ROLANTIDE)BİR TUR YAPARSANIZ KATILIRIM.:)))

Scudo
Haftasonu akşam turu olursa bende katılabilirim.Akşam 8 den sonra müsait oluyorum maalesef.İş gereği.

herkeze merhaba ben uzun süredir bisiklete binmiyordum tabiki turlara başlıyoruz buradan turların vakitlerini ayarlayacağız
şimdiki turlar herkeze uygun gibi daha alışma safhasında gidiyor sayemde foruma bir bakayım dedim ooooooo herkez mermi ağzında bekliyormuş sevgili ilyas nerlerdesin hiç uğramıyorsun bekliyoruz mekana arkadaşlar bir çok arkadaşımız var
tura çıkan fakat daha yeni başladığımız için kim kimi bulursa çıkıyor şimdilik fakat mutlaka en kısa zamanda burdan haberleşeceğiz
tenay arkadaşımız sormuş cevap vereyim kendi adıma buradan tur zamanı yazıldığında dileyen herkez o zamanda orda ise tura tabiki katılabilrrrrr bekleriz eski günlerimiz hele bir gelsin dee
SEVGİLİ BARAN
ne oldu bizim diğer fotolar iki tane atıp kaçmak yok bak ben ancak burdan kopyalayabiliorum ona göreeeeee

Merhaba Dostlar,

Buradaki dağınıklığı gidermek, bir araya gelmek için bir ' ısınma ve tanışma ' turu düzenlemek gerekli. Beni teklifim şu;

- Pazar sabahı Feshane önünden hareketle kısa, hafif tempo bir tur düzenleyelim.
-Feshane önünde sabah saat 8.30 da buluşalım.
- Feshaneden hareket ederken öncü İlyas kardeşimiz olsun, ön kaptan olarak tur bitine kadar önden gitsin.
- Eyüpten Eminönü, oradan Sarayburnu, -Sarayburnu sahilde rahat rahat turlar ve sohbet ederiz - Sarayburnundan Sultanahmet ve Gülhane, oradan da geriye dönüş.

Ne dersiniz dostlar, ne dersin İlyas kardeşim?

Isınma ve tanışma turu akşam olursa katılım daha çok olur düşünüyorum.Çünkü benim gibi haftasonu çalışan arkadaşlarımız illaki vardır.

• Beğen
Tepkiler: cengizakgün
Ben sadece öneri sundum, turun akşama alınması da güzel fikir. Katılım ve tur düşünen arkadaşlar, bu tür bir tur planlarlarsa, Gop ve Eyüp civarındaki arkadaşların tanışması, ara verenlerin yeni sezona hazırlanması ve yeni turların organizasyonları açısından faydalı olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Vedat METİN
kısa turlar akşamları daha iyi olur..berkant öneri için teşekkurler..pazar günü daha uzun turlar için daha iyi olabılır..cengiz bey havalar yüzünden bayadır bisiklete binmiyordum.yenı yenı bşladım.sizin mekandan pazar günleri geçebiliyorum.o gunde kapalı oluyor galiba.yarın işe bisikletle gitmeyi düşünüyorum.dönüşte kısmetse uğrarım.öğlen saatlerınde....

• Beğen
Tepkiler: cengizakgün
bu vakitte mesaj yazıyorum internette işlerim oluyor
uyumam sabahı buluyor ilyas bey bülent kara orda olur mutlaka beni kaldırsın yoksa ancak birde kalkıyorum bu aralar yarın akşam tur olur belki burdan gündüz yazarım eğer tura katılım olursa hava müsade ederse bende yavaş yavaş pasımı atayım
herkeze saygılar sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

cengız kaptan 3 gibi dükkana geldım kapalıydı.hondanın bagajına ne koyuyorsun oyle.arabadan büyük bagajı var maşallah..:)bendemi hondaya geçsem bu rampalar zorluyor bizi:))

yarın akşam bi tur olursa saat kaçtan kaça kadar olur?

bi karaburun turu iyi olur aslında..hem gezi olur hem tanışma..

ilyas akptan eve çıkıp inmiştim kaçırmışsın hiç durmamışsın galiba
motorun çantasını daha yeni takmıştım evet araba bagazı kadar var da dağda gider beyaaaa
uyku tulumu çadır yiyecek içecek tüfeng falan filan yetmez bile honda cbf 150 tavsiye ederim ......................

bugün 11 gibi sultangazi cebeciden hareketle arnavutköye doğru bir tur yapmayı düşünüyorum.gelmek isteyen olursa turun zamanı ve uzunluğunu değiştirebiliriz..

bu gruba nooldu yav kimseden ses seda yok baska grup kurulduda haberim mi yok:)

abi facebook kullanmıyorum :)1 yıldır istanbul dısındaydım yarın bisikletimi alıyorum tur duyuruları olursa buradan takip edebilirim

2 eylul pazar sabah 09 da karaburuna..kalkış yeri sultangazi tramway son durağı mescidi selam..

Geri