Scudo Sports

GOOPEDAL Bisiklet gurubu

Scudo
İhtiyarları bıraktık,

Kendi yolumuza baktık...

Bide " çok güzel oluyoruz. "

evet karda bindim çok güzel oluyor
güzel olmaktan maksat ne olaki kardaş.

ufak ufak kıpırdanmalar, geçmişe dönük hasretler, ileriye dönük buruk hayaller falan filan.

eminim bu yaz, daha bir farklı olacak diye düşünmeden edemiyor insan.

@bülent kara.

umalım ki öyle olsun
ama eskisi gibi olmayacak gibi görünüyor
millette bir rehavet,bir uyuşukluk, bir kültür piknik turu özlemi aldı başını gidiyor.
ne yalan söyleyeyim bu durumdan da şikayetçi olduğum söylenemez.

mavi şerit ışıkla aydınlatma yapılmış bisiklet kımındı.bizden birimiydi:))yıldırımbosna tramvay durağında tramwaydayken gördum..2 aya yakın bısıklete bınemdım içim gitti...

Bizde oyle Bir bisikletci yok ilyas kardesim yabanci birisi yada bolgemizden lakin tanismadigimiz birisi...

Baran kardes ozlettin kendini diycem ama sanki suc sendeymis gibi olacak gorusemiyoruz , lakin ALLAH cc nasip ederse bu yaz sik ve kisa turlar yerine seyrek ama uzun turlar oldurmaya niyetim var (en azindan kendi payima)

Bulent kara nin oyle dedigine bakma yaslandi o yaslandi :)

Saka bi yana ondan baskada bisiklete binen yok herkes tirt Ama kisa zamanda toparlaniriz insallah su havalar bi acsinda

Haracci kahvecisi demle cayi biz geliyoruUuuuuuuz

Merhaba abilerim siteye yeni üye oldum .Bayrampaşa Cevatpaşada oturuyorum amatör olarak bisikletimle kendi çapımda takılıyorum .Eğer kabul ederseniz aranıza katılmak isterim bisikletim Fuji Sagres SP .(link)

bugün günlerden mart, en kısa zamanda gazlanmak için, bir araya gelip gazlayalım birbirimizi, bu ay içinde havaların kuru olduğu sıcaklıkların bizi bulduğu bir günde çıkalım ufak ufak, sevgili bülent kara yeteri kadar gaz. geriye huysuz ihtiyarın biraz gazlanması kalıyor. en kısa zamanda ilk muhabbet için, sonrada tur için buluşmak üzere diyorum...

Yaaaaaa arkadaşlar braktınız şu bike yi bak ben yaz kış demedim yağmur çamur demedim bindim heeppppp bizlerden kimseyi de göremedim yollardaaaaaaaaaaaaaa haydin bakalım gaz gaz ne kadar gaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Herkese selam ve saygılarımla bisikletimi sattım ama kalbim sizinle :) Serdar Pehlivan

oooooooooooo serdar bey nerelerdesiniz bir bisiklet gider bin bisiklet gelir dostluklar baki kalsın yeter hiç uğramıyorsunuz
dostum özlettin kendini bisiklet neymiş motorsiklet var gel sen gideriz

goooo pedal a devam baran beyin gazıyla honda cbf nin benziniyle kaldığımız yerden devam inşallahhh

http://img2.ressim.net/out.php/i5567851_imag0093-jpg

http://img2.ressim.net/out.php/i5567852_imag0108-jpg

21 mart 2012 başlangıç turu olarak, 41.5 km sultangazi-pirinçci-alibeyköy-gaziosmanpaşa turu.

ilgililere duyurulur.

off o kadar oldumu yaaaaaaaaaaa vay be maf oldum zor oturuyorum yerimde her yerim ağrıyor

abilerim merhaba bende bianchi bisiklet var kendi kendime günde 55 km. ye kadar kullanabiliyorum kağıthanede oturuyorum
acaba uygun bir tur olursa size katılabilirmiyim?

• Beğen
Tepkiler: cengizakgün
Yazın İstanbul'a uğrarsam, sizle de pedallamak isterim. :)

merhabalar,ben de eyüp-rami deyim,birlikte pedallamak isterim

Bende ramide ikamet etmekteyim. Konuya abone oluyorum ve bir sonraki pedal gününü bekliyorum. Herkese bol pedallamalar.

Geri