Scudo Sports

GOOPEDAL Bisiklet gurubu

helal sana be ahmet abi yürüüüüüüü beeeee kim tutar seni adamlar bide motorla gitmişler heee karaburuna puhahahahahaha:):):):):) seni tek geçiyorum ahmet abi saygılar...

Scudo
@ibrahim yıldırım

ben hatırlıyorum senın kac kere geldığınıde senın dedığın gıbı önemlı değil :in: benim için kim kim gidecek mühim değil ben karabunları,sarıyerleri,ormanlıları tek basıma atan adamım ister tek ister 5 kişi fark etmez dostum :vroam: :vroam:

evet gopedal uyelerı bu aksam cumartesı musaıt olanlarınız ıllakı vardır bıseyler yapalım sahıl mahıl gider hani :D

• Beğen
Tepkiler: bülent kara
salı günü sabah erkenden karaburun deniz için uygun olanlar herhangi bir şekilde ulaşsınlar. ;)

bekarlık sultanlık tabii nerdeydiniz daha önceleri yaz bitti yaz tatil var bu akşam müsait olurum bir aksilik çıkmazsa beni yazz

abi siz çok hızlısınız sanırım. ben gelsem startta muhabbet etsem yolcu etsem falan olmaz mı ?

tur bitti sanırım :D ben şimdi çıkıyorum sahil taraflarına..sirkeci'den iç lastik alıp artık nereye kadar giderse çeviricem..

@cengizakgün

buluşma yerini tam olarak bilmiyorum daha önce kısmet olmadı sizlerle tura çıkmak..

@bülent kara

topici görüntüleyen kullanıcı sayısı ıvır zıvır bolumunde ısmınız duruyordu .. henüz çıkmadız sandım..neyse bir dahaki sefere görüşmek üzere..

@ömer başkıran

vay ömer ne haber ya hoşgeldin kardeşim:in: bende tatildeyim gelince görüşmek üzere dostum saygılar...

selamunaleyküm arkadaşlar nasılsınız düzenli olarak turlara devammı netten ve forumdan hiç bişey göremiyorum neler yapıyorsunuz bakalım...

Geri