Scudo Sports

GOOPEDAL Bisiklet gurubu

Scudo
Ben Arnavutköyde oturuyorum, Salcanonun parkuru gerçekten antreman için çok iyi, her akşam saat 5 gibi orda oluyoruz, katılmak isteyen varsa bi mesaj atıp haber verebilir, gelirseniz çok memnun oluruz :) No: 05388506993

parkurda dolasacak adam bulamamaktan yakınıyordum artık yanıma arkadas bulacağım herhalde :D

17,00-17,30 cıvarında florya ıstıkametıne doğru gidilecektir gelmek isityen arkadaslar buyursunlar

@Ahmet Kazankaya

nereye dersen gideriz kardeş:D :D öncelikle müsait olmamız gerekiyor tabi sen yine yazmaya devam et :D :D

@cengizakgün

ahmet abiyle büyük kapışmaya az kaldı :D :D bakalım x9 mu ???yoksa gıant mı ??? görücez cengiz abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........

@ibrahim yıldırım

gopedal 2 gunde 1 karaburun atıyo uyuduğu falan yok valla ibo :D

karaburun mu???orası artık çerez be ali:):):) şöyle tekirdağ ne biliyim şile ;riva değişik yerlere gidelim dostum olmazmı???

@ibrahim yıldırım

çerezmi ? kaç kere karaburuna gittin geldin :D gideriz oralarada gideriz ama önce sorarım ben kim gelicek diye :003: :003: :003:

ahmet türkölmez bir sıfır önde karaburun fatihi dövdü geçti gitti adam bravo
ahmete başarılarının devamını dilerim

yok artık daha neler !?

abiler ben ikinizi de anlamadım bana mı dediniz :D

@Ali ŞAHİNLER

kaç keremi puhahahahahaha:D :D :D sayısını ben bile unuttum dostum:rolleyes: :rolleyes: neyse o önemli değil kim ;kim gidicez o öneml,i:rolleyes: :rolleyes: ...:in:

Geri