Arkadaşlar merhaba, bugün (12 ağustos) göktaşı günü etkinliği için ankara üniversitesi gözlemevine bisiklet ile gideceğim gelmek isteyen arkadaş varsa buluşup beraber gidebiliriz.
Etkinlik detayları burada yazıyor : (link)
Özel mesajdan telefonlarımızı paylaşalım, ben gelebilirim, etkinlik çok ilginç gözüküyor.. Yarın Öğlen daha net bi şekilde Whatsaptan falan haberleşiriz olur mu
@M Yavuz Selim Numaramı özelden yazdım,gelmeyi düşünen arkadaşlar da haber verirse güzel bir etkinlik olur hem de ufak bir bisikletforum buluşması yapmış oluruz, fotoğrafları konuya atarız
açıkçası bende gelmeyi isterim ama yaşımdan dolayı bu ve bunun gibi etkinliklere katılmaya çekiniyorum -kondisyonum açısından şüphem yok- küçük görmek gibi şeylerden dolayı..
@Anonim haklısınız aslında ama böyle tur tarzı şeylere daha önce katılmamış olmamın çekingenliği var yinede. Bu yüzden genelde tek başıma 25-30 km'lik sürüşler yapıyorum..
@berkex hocam çekinilecek bir şey yok zaten uzun bir mesafe de değil, kızılaydan 16 km kaldı ki grup ile beraber gideceğiz(şimdilik yaklaşık 3-4 kişi, gelen olursa sayı artabilir).Küçük görme gibi bir durum kesinlikle olamaz kaldı ki bende 19 yaşındayım aramızda 2 yaş var... Gelirsen seviniriz...
@berkex ne demek, ben teşekkür ederim istersen özel mesaj olarak telefon numaramı vereyim kesin katılacak isen oradan buluşma yeri için konuşuruz.Sende gelirsen şimdilik 4 kişi oluyoruz
@Emre Örsel keşke ücretsiz olsaydı daha iyi olurdu ama sonuçta 2.5 tl de büyük bir para değil.Başka gelmek isteyen var ise saat 7 gibi yola çıkacağız.7.20'de kızılayda olacağız oradan da mevlana bulvarı üzerinden gözlemevine gideceğiz
katılmayı çok isterdim ama maalesef... izlenimlerinizi ve paylaşırsanız fotoları görmeyi çok isterim keyifli gözlemler, kazasız, bol pedallar dilerim...