Scudo Sports

***Gökova Pedallarımın Altında (GPA) 2007***

Arkadaşlar burada büyük bir komplo var! Gerçek şu:
Akturda sabah kahvaltı yaparken Otkay'ın boğazına zeytin çekirdeği kaçtı çıkarabilmesi için midesine tekme atmak zorunda kaldım. Bu sırada habersizce fotoğrafımızı çekmişler, masadaki kahvaltı tabağını da Photo Shop ile yok etmişler.:rolleyes:
Dizindeki yaraların ise benimle hiç bir ilgisi bulunmamaktadır. Ayrıntıya inecek olursak olay şöyle gelişti. Oktay'ın performansını kıskanan bir takım güçler, yolda giderken önüne kedi fırlatma yöntemiyle kendisine zarar vermeye çalıştılar. Fakat bu çabalarında başarılı olamayınca çadırını yakmakla tehdit ettiler:cool: . Zavallı Otkay GPA dan ayrılmayı gururuna yediremeyince zeytin çekirdeği yutarak turdan kaytarmaya çalıştı, fakat ben tam zamannda müdahelede bulunarak onu kurtardım;) . İşte bu fotoğrafta tam ben onu kurtarırken çekilmiş.

Scudo
@tırt kaptan

:D hahahahahaa , fıratçım ne yazmışsın yahu , yani anca bu kadar sallanabilirdi.... hehehe :D valla sabah sabah kırıldım gülmekten.... senarist olacak adamsın :D söyleryecek bişey kalmamış yani.... hayatımı kurtardığın için teşekkürler :)

elindeki tahsilat listesine nasıl bi açıklama getireceksin , onu merak ediyorum :):rolleyes:

Fırat'çığım şu anda sayfaları izliyorum, senin açıklamalarını okurken gülmekten gözlerimden yaşlar geldi espirine ve bizleri güldürdüğün için teşekkürler.
Sizleri hiç unutmayacağım hâla o güzel günlerin tesiri altındayım..
Bayraklarınızı bugün Ali Kırbaş'a kargo ile gönderdim iyi günlerde kullanın..
Muğla'daki ve Turdaki Bisiklet Severlere S e v g i l e r..

Lütfü onu boş ver de, esas şu muhteşem Su Balesi gösterimizi yayınla, hit rekoru kıralım u-tube da...
Arkadaşlar senkronize yüzme hiç bu kadar muhteşem olmamıştı... azzz sonraaa...

• Beğen
Tepkiler: Lütfü Çolak
Siz hiç fırında SPD denediniz mi? tadı fena değil ;) ama biraz hazımsızlık yapıyor... :rolleyes:
Benim bu turdan aklımda kalan en önemli kare buydu.
Yarı belime gelen sudan geçtikten sonra SPD leri nasıl kurutacam :eek: derken Çökertmede kaldığımız yerin sahibi bu çözümü buldu, doğrusu kendisine çok minnettarım. :cool:
Not: Çoraplar ve t-shirt garnitür olarak servis yapıldı ama sahiplerini tanımıyorum...
http://i214.photobucket.com/albums/cc242/tirtkaptan/gpafrat186.jpg

@hypromellose

Tolgacım klibini az önce izleyebildim...
Abicim...Böyle bir casting, kurgu, efekt ve senkron olamaz....Ajansın birisinden profesyonel yardım alsak böyle bie klibimiz olmazdı herhalde...
Müzik bir kere mükemmel uymuş...
Ellerine sağlık...

@mystery of altar

Yok be abi beyaaaaaaaaaaa...:cheer: :cheer::cheer:
teveccühünüzzz!

abi bak bi şimarırsam illallah dersiniz ona göre...

• Beğen
Tepkiler: tırt kaptan
Tolga ellerine sağlık. Klip çok güzel olmuş. Dilimden düşmeyen manah manah kayıtlara geçmiş çok sevindim hahahahah...

Bu arada merak edenler youtube da manah manah yazıp araştırırlarsa ne söylediğimi daha iyi anlıyacaklar heheheheh...

Anlatımlara ve fotoğraflara bakılırsa güzel bir tur olmuş. Düzenleyenleri ve katılanları tebrik ediyorum ;)

Oktay abi seni mutlu görmek beni de mutlu etti. Eskişehir'i temsilen gittin bizim için de pedallamışsındır inşallah

Eh be abi sen Uludağ'a da gelecektin. Neyse bakalım Uludağ kaçmıyor ya ;) Muğla da orda tabi ama o kadar kişi her zaman toplanmıyor.

Herkese selamlar...

@tırt kaptan

Aman aman aman Fırat'çım naaptın yaw o senkronize yüzmede ben de varım. Millete madara oluruz yaw heheheheheheheh:D Valla Lütfü sessizlik içerisinde olduğuna göre kesin bir montaj işi ile uğraşıyor. Bu fırtına öncesi sessizliği diyorum ben. :p

Sevgiler

MFG(+)
MOTİVATÖR

@Necati Bilgen

kargo bayraktan 10 mislide olsa önemi yok necati abicim. siz gönderin öderim ben burda . amacım sizden bi hatırayı bisikletimde taşımak. :rolleyes: teşekkür ederim...

@eYa

ooooo, efrahim kardeşim seni burada görmek ne büyük mutluluk , keşke sözümü dinleyip sende gelseydin. araba boş gittim boşu boşuna. seneye mutlaka sende geliyorsun inşallah. arabaya bisiklet bagajı alır , komple ekip gideriz :) uludağa gelmek çok istedim ama ozaman bisikleti yeni almıştım. kondüsyon sıfırdı yani :) görüşmek üzere........

• Beğen
Tepkiler: heng
Arkadasalar
Turumuzun Avrupa standartlarinda bir bulusma oldugunu oncelikle soylemek isterim. Turun gerceklesmesinde katkida bulunan Bulent Savran ve tum arkadaslara ne kadar tesekkur etsek azdir.
Bu turda bizleri sponsorlarla ve yardimlariyla o kadar simarttilar ki seneye yine ayni performansi beklemek biraz bencillik olacak. Bu tur hepimizin turu ve devami icin hepimiz bir ucundan tutmaliyiz.
Goruldugu gibi ucuncu gece Akturdaki samimi hava eger tur uzasaydi daha bir artacakti. 90 kisilik bir grupta 4 gunde tanisabilmek ancak bu kadar olabilirdi. Hatta oyle guzel dostluklari son dakikalarda yakalayabildim.

Tur bitiminde 7 kisi olarak 3 gun Fethiye'ye devam ettik. O sabah kahvaltilari, aksam piknik yerlerindeki sofralarimiz cok cok guzeldi. Bu arada Dalyan'da bizleri misafir eden Levent arkadasimiza tesekkurler.
Ben Fethiye'de hizimi tam alamadim ve Antalya'ya kadar devam ettim. Yalniz kalinca gruptaki tum arkadaslarin yoklugunu hissettim.
GPA sayesinde ilk defa Turkiye icinde bir tur yapmanin yeni dostluklar kazanmanin mutlulugunu yasiyorum, benim icin unutulmaz bir ani oldu. Umarim bu dostluklari gelecek nesillere tasiyabilelim.
Tum katilan arkadaslari Turkiye'deki bisiklet ailemize hosgeldiniz diyerek sevgiyle selamliyorum.
Ahmet Mumcu

www.mumju.com

Geri