@denizt
Deniz hocam çok saol yanıtın için,
bisikleti genelde eymir gölü etrafında sürüyorum, haftada 4 kere 65'er km den ayda yaklaşık 1000 km sürüyorum,
eymir gölü etrafında 3-4 adet düz yola arternatif tepelere çıkan dik asfalt yokuşlar var, bazen o yokuşları da çıkmak istiyorum, şu an kullandığım bianchi nin 18 kg lık eski bir şehir bisikleti, o yokuşlarda çok zorlanıyorum ve tepeye doğru inmek zorunda kalıyorum, 11 kg olan bir mossoyla çok rahat çıkabiliyorum.
bisiklette en önemli şeylerden biri bence kadro geometrisi, bianchi nin sürüş ve oturma pozisyonu çok rahat 5-6 saat bisiklet üzerinde rahat kalabiliyorum,
Bu yüzden carraro sportive belt'in carraro 330 yada 340 s göre sürüş pozisyonunun bana daha uygun olduğunu düşünüyorum, carraronun 230 modelinin kadro yapısı benim için hepsinden daha güzel ancak benim için gereksiz amortisörleri var, hafif bir bisiklet sürmek gezi ve spor amaçlı olsa da daha keyif verici,
carraro sportive belt umarım çok ağır değildir, herahngi bir bilgiye rastlamadım internette,
sanırım dediğiniz gibi bana en uygunu sportive belt, deore xt gibi yokuş çıkamasam da umarım nexus 8 lede eymirin yokuşlarını çıkabilirim.
2021 modellerinde de belki ön göbek konusunda farklılığa giderler