Scudo Sports

Gizli Pedallar Kar Altında (Uludağ)

Scudo
helal olsun.cok güzel bir tur olmuş gercekten.aractaki insanlar size her ne kadar delimi bunlar gözüyle baksada.herşeye ragmen cok güzel olmuş.bnde karda sürdüm gecen günde,tekerler hic kaymıyor.ani frenler haric...

@haluk akalın

Sanki herkes aynı şeyleri düşünüp, prototip bir hayat yaşamak zorundaymışcasına kendi doğru sandıklarını ilkel çabalarla gösteren kaskımızla ,taytımızla alay edenler, yolları sadece onların sanan kaba saba sürücüler,çevreyi olanca güçleriyle kirletenler bunlar varsa biz de varız!Hayat görüşü dar insanlar bunlar umarım bir gün aydınlanırlar!

Ercan abi inan bende bu geziye bakarken gözlerim salihi aradı yani.Bir dahaki sefere beraber birçok gezi yapmanız dileğiyle.Gezi süper süper süper Başka anlam ifade edemiyorum.İyi Forumlar.Kazasız srüşler.

Güzel temennilerin teşekkür ederiz. ZAten bidakine Salih'i alıkoycaz geceden, anlamıyıcak ne oldugunu bi bakmıs dag yolunda kahramanlık türküleri söylüyor

arkadaslar biraz kendilerine gelsinler de ikinci bir Uludağ cikarması heran duyurulabilir. :) ne diyeyim; geceden cikmaya raziyim ! :rolleyes:

@Tugkan emir

Sorunları şöyle açıklıyım.

Sıcaklık dereceleri kirazlı yayla -11C' derece milli park gişeler bölgesi(dönüş yaptığımız yer) -13C' derece.

- Belli bir rakımda suluklar donmaya başlıyor, daha yukarıda suluk taş gibi oldu acmak isterken kapağı kırıldı, camel bag şart.
- Göbeklerle ilgili bir sorun olmadı.
- Molalardan sonra V frenlerde bir tutukluk kısa süre yaşansa da uzun sürmedi.
- İniş te benim arka değiştirici donmuştu, Vites kolu çalışssa da vites değiştiremedim. Şehir merkezine gelince kendine geldi. Önde herhangi bir sorun olmadı teller donsada.
- Spd pedallar donuyor ve kallerin girmesi büyük sıkıntı cıkarıyor.
- En büyük eksiklik malzemlerde oluyor kılık kıyafet durumu yani. Winstoper eldiven ve kar maskeleri işlevselliğini yitiriyor. Kesinlikle Waterproff malzeme gerektiriyor durum.
- Yüz kremi, yedek içlikler çorap unutulmamalı.

Çıkarken sarfettiğiniz efordan ısınınan vücud ile üşümüyorsunuz haliyle de terliyorsunuz. Ama inişte işler değişiyor terli vücudunuz ve ıslanan elbiseler inişte efor harcamadığınız için inanılmaz üşütüyor. Kuru elbiselerinizi inişe gecmeden önce giyiniz. Normal şartlarda kullandıgımız spd ayakkabılar çoğumuzun yazlık türde, bu ayakkabılar da ayaklar da mahvaluyor varda kışlık spd yokda normal pedal öneriyorum. Bunlar benim kişisel görüşlerim. Diğer arkadaşlarımın da yaşadığı farklı sorunlar olabilir.

müthişsiniz paylaşımınız için teşekürler ...
muhabetiniz ,sağlıklı pedallamalarınız bol olsun . .

Geri