@Tugkan emir
Sorunları şöyle açıklıyım.
Sıcaklık dereceleri kirazlı yayla -11C' derece milli park gişeler bölgesi(dönüş yaptığımız yer) -13C' derece.
- Belli bir rakımda suluklar donmaya başlıyor, daha yukarıda suluk taş gibi oldu acmak isterken kapağı kırıldı, camel bag şart.
- Göbeklerle ilgili bir sorun olmadı.
- Molalardan sonra V frenlerde bir tutukluk kısa süre yaşansa da uzun sürmedi.
- İniş te benim arka değiştirici donmuştu, Vites kolu çalışssa da vites değiştiremedim. Şehir merkezine gelince kendine geldi. Önde herhangi bir sorun olmadı teller donsada.
- Spd pedallar donuyor ve kallerin girmesi büyük sıkıntı cıkarıyor.
- En büyük eksiklik malzemlerde oluyor kılık kıyafet durumu yani. Winstoper eldiven ve kar maskeleri işlevselliğini yitiriyor. Kesinlikle Waterproff malzeme gerektiriyor durum.
- Yüz kremi, yedek içlikler çorap unutulmamalı.
Çıkarken sarfettiğiniz efordan ısınınan vücud ile üşümüyorsunuz haliyle de terliyorsunuz. Ama inişte işler değişiyor terli vücudunuz ve ıslanan elbiseler inişte efor harcamadığınız için inanılmaz üşütüyor. Kuru elbiselerinizi inişe gecmeden önce giyiniz. Normal şartlarda kullandıgımız spd ayakkabılar çoğumuzun yazlık türde, bu ayakkabılar da ayaklar da mahvaluyor varda kışlık spd yokda normal pedal öneriyorum. Bunlar benim kişisel görüşlerim. Diğer arkadaşlarımın da yaşadığı farklı sorunlar olabilir.