Scudo Sports

Gittigidiyor'da 94 bin TL'ye de bisiklet var.

Bisikletli Gezgin

Forum Bağımlısı
Tepki
4.603
İsim
Mustafa
Bisiklet
Sedona
Merak ettim baktım... Hey Maşallah dedim... Alıcısına hayırlı olsun... Bize bakmak düşer... Yalnız giant ruble 10 lu ve 11,22 dişli oranı... Aynakol 39x53...sert gelmesin...o_O:hhhhhh:

(link)

4DB3CE6C-B85B-4CCC-8404-F009FB3A966D.jpeg

Scudo
bu fiyatları belirleyen kişinin ya aklında ya da hayasında (utanma duygusu) bir noksanlık var.

Bunu almaya kalksam sanırım 10 yıl ev öder gibi öderim..

Bankalar bile bisikletleri ipotek edip kredi vermez. Sigortalatacak firma bulamayız... Acaba napsak :kötü::ssrtcbya:

• Beğen
Tepkiler: historiyst
94k verip iki teker bi pedal alacağıma 77k'ya 0 km C sınıfı sedan otomobil(Toyota Corolla 1.6 life kampanyalı hurda teşvikli): (link)
alıp, 3k'ya LPG taktırıp artan 14k'nın da 2 k'sı ile az yakan çok kaçan mosso 1821 msm h+full aksesuar+kask alıp artan 12k ile...

(link) arkadaşlar burada da m bedeni var fiyat inanılmaz şekilde uygun :D tabi 2012 model :D

Bari GIANT ı ben alayımda,Cumhurbaşkanlığı Bisiklet yarışına onunla katılırım.:)

Vay be adamlar ciddi ciddi ilanı koymuşlar. Gerçi bu parayı bisiklete vereceğine vadeli hesaba koy para getirsin o_O. Ne diyelim alana hayırlı olsun :)

• Beğen
Tepkiler: Anıl Erdoğan
@JusTiMe
Emre 16000TL zaten normal fiyati. magzada da 19000TL civari satiliyor. 2018 Pro modeli de ayni fiyat, milleti dolandirmaya yer ariyorlar.
(link)

Bu fiyata güzel bir oyun bilgisayarı, güzel bir bisiklet, motorsiklet alırım hemde tüm ekipmanlarıyla :D hatta üzerine ayağını yerden kesmelik bir araba bile alınabilir. Konuyu görünce bu geldi hemen aklıma;
Ekran Alıntısı.JPG

NASA nın kullandığı süper bilgisayarlardan olsa gerek :koptum:

73 binlik bisikleti gidip yurt dışından alırsan 50 bin (~9000$) - (%18)' e yani 43 bine geliyor olması daha ilginç.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@ahlaksız

Alttan ısıtmalı ceylan derisi koltuklarda oturup goy goy yapan siyasetçilerin kıçına karbon sele oldukça sert gelir..

@Alp Tigin Tengrikut
Siz böyle deyince,aklıma ''alttan ısıtmalı karbon sele'' geldi..Var mı böyle bir sele:D

@Kunget
Buna kurulacak oyun,oyunluğundan utanır; buna kurulacak program yazıldığı güne lanet eder, kendi kendilerini silerler. Çelik kasada saklanır bu laptop. :D

• Beğen
Tepkiler: historiyst
Geri