Umur Bora
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.481
- İsim
- Bora
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti

Blu tvde olduğu için anlaşma bitene kadar yayınlamaya devam edeceğiz gibi bir şey demişlerdi., yani zaten Blutvde vardı.Bu arada Max platformu Eurosport yayınlarını vermeye başlamış ben bilmiyordum, hem de bi normal TV+’tan da izlediğimiz şekilde bir de ekran 4’e bölünmüş halde 4 farklı kamera açısıyla izleyebiliyoruz iki farklı yayın seçeneği var. Reklamlarda da kesilmiyor yayın, ben beğendim. 👍🏻
Discovery grubuna bağlıydı Eurosport, şu an Discovery de HBO’yla anlaşmalıymış sanırım, o yüzden bundan sonra Türkiye’de Max’de devam edeceklermiş. Tam böyle olmayabilir ama buna benzer bi şeyler anlatmıştı Caner Eler ilk etapta.Blu tvde olduğu için anlaşma bitene kadar yayınlamaya devam edeceğiz gibi bir şey demişlerdi., yani zaten Blutvde vardı.

Rota düz sayılabilir durumda. Dolayısıyla daha saf sprinter olan Sam Bennett'e çok daha uygun ama tabiiki pembelinin sezon başından beri gösterdiği performansa bakılırsa Sam abiyide yiyebilir her şekilde 😂Sonunda çizmeye topuğundan girdik. Sürpriz bir kaçış zaferi çıkmazsa bunu da pembeli sprinter'e yazıyorum. Tim Merlier ya da Jasper Philipsen gelseydi seyir zevki çok yüksek bir etap olurdu.
Tam da 9 Mayısta bu mesajı atmışsın.Mikel Landa’nın T11 omurunda kırık varmışMuhtemelen anladı o bölgede bi kırığı olduğunu, hiç hareket etmemeye çalışıyordu yerde yatarken. Çok üzüldüm ya, bir sporcunun bu şekilde bi sakatlık geçirmesi çok üzücü bi durum..
İtalya'nın Güneyi Kuzeyine göre biraz yoksul daha az medeni dedikleri bizim toplumdan yine kat kat medeni. Biz kriter değiliz yaniİtalya’nın güneyi kuzeyine göre biraz daha eğitimsiz, fakir, geri kalmış olarak görülüyor. Ancak ona rağmen bi kaç senedir farkettiğim şöyle bi durum var; bizim turlarda hep konuştuğumuz yerel halkın trafik nedeniyle isyan etmesi durumu buralarda yaşanmıyor. Kamerada görebildiğimiz yol ağızlarında kuyruk yok, yarış bitsin yol açılsın diye bekleyen insan yok gibi bi hissiyat oluşuyor. Elbette bisiklet kültürü başka bi seviyede ama ben bunun en büyük sebebi olarak doğru ve verimli bilgilendirilmeyi görüyorum. İspanyol bi iş arkadaşımla konuşmuştuk daha önce, La Vuelta zamanı ölüm döşeğinde bi hastanın bile ne gün nerelerin kapalı olacağı ve alternatif olarak hangi yolların kullanılacağından bi şekilde haberi oluyor neredeyse demişti. Ama gel gör ki bizde ambulans bile kapalı olacağı günler öncesinden belli olan yola girip beklemek zorunda kalabiliyor. Otomobil sporları organizasyonlarından tecrübe ettiğim kadarıyla bu konuyu çözmenin organizatöre ne kadar zor geldiğini ama aslında ne kadar kolay çözülebildiğini biliyorum, keşke organizasyonların üst denetim kademeleri bu konuya şu an olduğundan biraz daha fazla önem verse..