Scudo Sports

Giro d'Italia 2023

Cav kayarak 5. geçti çizgiyi
Remco ayrı biçti grubu
Roglic düşerek şaşırtmadı

Scudo
Yağışlı havalar bu spor için gerçekten büyük riskler oluşturuyor. Umarım (link) durumu ciddi olan yoktur.

Remco'nun ikinci kazasından sonra mesai bitimi iş kilitlenmiş beyaz yakalı tavırları çok gereksizdi. O kazada en büyük pay kendisine ait. Durumu hakkında şimdilik bilgi yok ama yarın performansının test edileceğine, Cuma günü kan kokusu alırlarsa genel klasmancıların üstüne üşüşeceğine inanıyorum.

Cav'a ve Vendrame'e üzüldüm en çok. Berbat havada yol boyu eziyet çektikten sonra böyle bir kazaya karışmaları büyük talihsizlik.

Etap sonunu izlerken şöyle bi detay takıldı gözüme. Jantın ivmelenmesi biraz abartılı iyi değil mi :D Evenepoel'in bisikletiyle birisi uğraşıyor arkada, jantın momentumundan dolayı oluşan görüntü cidden ilginç duruyor.

Havanın yağışlı olması, kaygan zemin, "haydut köpek", adrenalin heyecanı favori/iddialı dinlemiyordu;
Kurşun adres sormuyordu...
Göreceli olarak kolay sayılabilecek bir gün, kâbusa dönmek üzereydi.
Neyse ki gördüğümüz kadarı ile kazalardan ciddi sağlık sorunu ve zaman kaybı çıkmadı.
Tüm rütbeler geçerliliğini korudu.

Etap sonunu izlerken şöyle bi detay takıldı gözüme. Jantın ivmelenmesi biraz abartılı iyi değil mi :D Evenepoel'in bisikletiyle birisi uğraşıyor arkada, jantın momentumundan dolayı oluşan görüntü cidden ilginç duruyor.
Eliyle krankı çeviriyor gayet normal bir durum, hızlı dönmesinden bahsediyorsan, sonuçta pro bir bisiklet bizim gibi amatörlerin jantlarından kat kat daha akıcılığı olduğundan.

Alberto Dainese, Mark Cavendish'in önünü kesip kazaya sebep olduğu için sıralamadaki yeri, bulunduğu grubun sonuna atılmış. 500CHF de ceza almış.
(link)

Cavendish'in çarpmasıyla bariyerlere giren "filippo fiorelli" 'nin eli de çok kötü görünüyordu, kırık olabilir. Ama tam orada bariyerler arasından elini uzatıp çekim yapan bir seyirci vardı ve Fiorelli seyircinin eline çarpıyor. Seyirci (veya seyircilerin) elleri kırıldı şeklinde bir haber de gördüm.

Finish sonrasında da, yerdeki Cavendish'e çarpıp sürüklenerek bariyerlere giren "(link)" vardı. Finish sonrası olduğu için bariyerlerde koruma da yetersiz olabilirmiş. Onun d adurumu pek iyi değildi, sedyeyle götürdüler. Yarın daha net bilgilere ulaşabiliriz sanırım..

Bugünkü etap özellikle dağ tırmanışından itibaren çok güzel görünüyor, izlemesi zevkli olacak olsa gerek. Bu arada nedense içimden bir Vlasov adı geçip duruyor, pek bir varlık da gösteremedi ama hadi hayırlısı.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Dünkü Combativity ödülü sahibini buldu :D Starttan önce Roglic'in köpeği sevdiği ve beslediğine dair görüntüler var elimizde

1683788346862.png

6. etap şampiyon Napoli' de başlayıp bitecek.
5. etapla benzer özellikler taşısa da daha çok tırmanıp inilecek. Yağmur beklenmiyor.
Dün kazaya karışanların durumunu ilerleyen saatlerde göreceğiz.
Kaçışa da uygun ama toplu sprint finişi olacak gibi duruyor...

profile-giroditalia2023stage6-644fcbf9b511e.png
Yayın 13.45-18.45 arası.

6. etap şampiyon Napoli' de başlayıp bitecek.
5. etapla benzer özellikler taşısa da daha çok tırmanıp inilecek. Yağmur beklenmiyor.
Dün kazaya karışanların durumunu ilerleyen saatlerde göreceğiz.
Kaçışa da uygun ama toplu sprint finişi olacak gibi duruyor...

304161 dosyayı görüntüle
Yayın 13.45-18.45 arası.
Şu tabloya bakınca bunlar insan değil ya diyorum.😂 8 km tırmanış nedir arkadaş 1 km tırmanır sağa çeker bir tane muz soyarım😁 hiçbir spor dalı bisiklet kadar acı verici ve zorlayıcı gelmiyor bana herşeyle mücadele ediyorsun. Vallahi helal olsun.👏

• Hahaha
Aaah ne kadar heyecanlı bitti ya, valla çok üzüldüm ikisi için de.. Baya keyifli oldu 👍

• Beğen
Ne kadar acımasız, bir o kadar da inatçı ve zevkli bir etap sonu izledik.
Hani kaçanlar farkı açabilseydi, son düzlük biraz daha uzun olsaydı belki...
Konu sprint finişi olunca sprinterlere düşen "penaltıyı gole çevirmek...
De Marchi ve Clarke' ı ayakta alkışlıyoruz. Looser olmadılar, çok iyi yenildiler..

Aaah ne kadar heyecanlı bitti ya, valla çok üzüldüm ikisi için de.. Baya keyifli oldu 👍
Adamlar gerçekten inanılmaz mücadele ediyor. Arka grupta ikiliyi ezdi geçti 😂

Nereden izliyorsunuz? Telefonum iPhone, üyeliklerde deneme amaçlı ücretsiz var mı ilk hafta/ay vs.?

Nereden izliyorsunuz? Telefonum iPhone, üyeliklerde deneme amaçlı ücretsiz var mı ilk hafta/ay vs.?

TVplus üyeliğim var, cepten, PC'den, TV'den nerede denk gelirsem izliyorum Eurosporttan

TV+ iyidir, aylık 25 lira gibi bir ücretle S Sport'lar, belgesel kanalları, Eurosport'lar falan hepsi izlenebiliyor.

• Beğen
TV+ iyidir, aylık 25 lira gibi bir ücretle S Sport'lar, belgesel kanalları, Eurosport'lar falan hepsi izlenebiliyor.
(link)

Turk Telekom Prime abonesi olan bi tanıdığınız varsa Tivibu go yu 1 yıl ücretsiz veriyor. İçinde Eurosport ve Ssport gibi kanallar da var.

Düzeltme: Para ile almayı düşünürseniz fiyatı genel olarak uygun ama en son 2 yıl önce falan ben kullanırken takılmalar veya kafasına göre hiç yayın açmama gibi problemleri vardı. Son durum nedir bilmiyorum. Hala aynı sorunlar mevcutsa parayla almanızı tavsiye etmem. Bazen çok kritik günlerde, bu tarz sorunlar yüzünden yarışları kaçak platformlardan izlemek zorunda kaldığım oldu.

7.gün 218 k., 3900 m. irtifa kazanımı ve son 45 k.lık yokuş sonrasında 2000 m. yükseklikte zirve finişi ile haftanın en zor etabı.
Genel klasmancılar için öne çıkma fırsatı ..
profile-giroditalia2023stage7-644fcbff5502c.png
dxiEmpAPLFzcMEZGdl0I_170423-012004.jpg
dlOKREKiD9yw7vRfyUCG_170423-012007.jpg
Canlı yayın 12.00 - 18.45 arası.

Geri