Eliyle krankı çeviriyor gayet normal bir durum, hızlı dönmesinden bahsediyorsan, sonuçta pro bir bisiklet bizim gibi amatörlerin jantlarından kat kat daha akıcılığı olduğundan.
Etap sonunu izlerken şöyle bi detay takıldı gözüme. Jantın ivmelenmesi biraz abartılı iyi değil miEvenepoel'in bisikletiyle birisi uğraşıyor arkada, jantın momentumundan dolayı oluşan görüntü cidden ilginç duruyor.
Şu tabloya bakınca bunlar insan değil ya diyorum.😂 8 km tırmanış nedir arkadaş 1 km tırmanır sağa çeker bir tane muz soyarım😁 hiçbir spor dalı bisiklet kadar acı verici ve zorlayıcı gelmiyor bana herşeyle mücadele ediyorsun. Vallahi helal olsun.👏6. etap şampiyon Napoli' de başlayıp bitecek.
5. etapla benzer özellikler taşısa da daha çok tırmanıp inilecek. Yağmur beklenmiyor.
Dün kazaya karışanların durumunu ilerleyen saatlerde göreceğiz.
Kaçışa da uygun ama toplu sprint finişi olacak gibi duruyor...
304161 dosyayı görüntüle
Yayın 13.45-18.45 arası.
Adamlar gerçekten inanılmaz mücadele ediyor. Arka grupta ikiliyi ezdi geçti 😂Aaah ne kadar heyecanlı bitti ya, valla çok üzüldüm ikisi için de.. Baya keyifli oldu 👍
Nereden izliyorsunuz? Telefonum iPhone, üyeliklerde deneme amaçlı ücretsiz var mı ilk hafta/ay vs.?
TV+ iyidir, aylık 25 lira gibi bir ücretle S Sport'lar, belgesel kanalları, Eurosport'lar falan hepsi izlenebiliyor.Nereden izliyorsunuz? Telefonum iPhone, üyeliklerde deneme amaçlı ücretsiz var mı ilk hafta/ay vs.?
(link)TV+ iyidir, aylık 25 lira gibi bir ücretle S Sport'lar, belgesel kanalları, Eurosport'lar falan hepsi izlenebiliyor.