Adil ÜNALDI
Antagonist
- Tepki
- 9.367
- İsim
- Adil
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Caleb Ewan geçen sene benzer şekilde düşüp TdF'de köprücük kemiğini kırmıştı.Bu sefer bir kırığı yokmuş, sevindirici haber.
Aşağıdaki videoda görebileceğimiz gibi siyahi şahısın anlık yavaşlamasından ve onun arka tekerine teması sonucu kaza yapmış. Bu adamlar koşuda iyi. Neden bisiklet sporuna giriyorlar, alamadım gitti.
Cav yaşına rağmen gençlere taş çıkartıyor. 300 metre kala sprinti açıp 74.7 km/s max hıza ulaşıp yaklaşık 20 saniyede sprinti ortalama 72.1 km/s hız ile bitirmek ne kadar proda olsan çokta kolay değil.Caleb Ewan bugün son 600 metreye 25. pozisyonda başlıyor ve etabı 8. sırada bitiriyor. Öndeki sprinter grubunu yakalamaya çalışırken rüzgarda fazla zaman harcadı. Dünyanın en hızlı sprinteri olsan bile pozisyonun doğru değilse gücün hiçbir şey ifade etmiyor. Öte yanda, dünyanın en hızlı sprinteri değilseniz iş daha da zor (Cavendish varken)
Caleb'ın treni de zayıf, diğer tarafta Morkov farkı
Bu da bonus
287603 dosyayı görüntüle
Son 3 senedir neredeyse hiç bisiklet yarışı izlemedim. Girmay'ın kariyerine bir bakayım dedim. Bu sene Gent Vewelgem gibi bir Flaman klasiğini kazanmış. Gent Vewelgem, "sprinterlerin klasiği" olarak bilinir. Bunu almış, iyi.Yine bu sene Flaman Ardenler'indeki E3 Heralbeke'yi 5.bitirmiş.Bu da iyi sonuç. Bu da "Mini Ronde" denilen bir taşlı klasik. Hiç stilini, yarışmasını görmeden bilmeden tamamen varsayımsal olarak yazıyorum. Girmay; Caleb, Cav gibi saf sprinter değil de biraz daha Degenkolb, Colbrelli gibi biraz daha "Bahar sprinteri(Klasik sprinteri)" olabilir. Dediğim tarzda bir sprinter ise Cav, Caleb tarzı sprinterlere ayak uyduramayabilir.Girmay başarısının tesadüf olmadığını ama tecrübe eksikliğini de gösterdi
Giro dan önce Bugün Antalya'da yapılan Gran Fondo ile başlasaydın keşke.Keşke benim de katılabilecek kadar kondisyon bilgi becerim olsa ne isterdim orda olmak katılmak sonucu bile olsam yeter bana yaww