Scudo Sports

Giro d'İtalia 2021

Zorluk bakımından 5 yıldız vermişler. çok heyecanlı ve zor bir tur olacağa benziyor.

Normalde kraliçe etap buydu? Kısalmasından korkuyordum öyle olmuş. Bunun dışında

Egan'ın sırt ağrıları tamamen geçti mi?
Caruso bu yaşında genel klasman podyumu alıp geçen yıllarına hayıflanacak mı?
Yates cephaneyi sona mı sakladı?
Vlasov yeni bir dünyanın kapısından geçebilecek mi?
Ciccone Nibali'den yardım görecek mi?
Hugh Carty Podyuma uzanabilecek mi ?

ve Evenepoel hangi yokuşta geride kalacak? Bu soruların bir çoğuna cevap bulacağımız bir etap olacak.

İyi olan kazansın.

Son düzenleme:
Scudo
Ben sevindim yazık insanlara 😁

İşlerimi gereksiz ce erken bitirip eve koştum yarışı kaçırmayayım diye. Oda ne yarış kısalmış. Şansa bak.

Yayına uzağım, izleyenlerden bilgi alsam iyi olacak...Etap ne durumda, bir aksiyon var mı?

Yayına uzağım, izleyenlerden bilgi alsam iyi olacak...Etap ne durumda, bir aksiyon var mı?

Yayında sorun var yarış içi görüntü alamıyorlar, o yüzden bir şeyden haberimiz yok bizim de. :) En son kaldığı yerde kaçış grubu oluşturmaya çalışan çok sayıda bisikletçi vardı.

• Beğen
Tepkiler: cazci
Orada bir yarış var uzakta. bilmesek de görmesek te o yarış giro

Kaçış gurubu 3dk kadar önde "Vincenzo Nibali " ve "Antonio Pedrero Lopez" de olduğu devasa bir grup.

Petondan hiç bir haber yok. haklarında hayırlısı :)

Yeni bilgiler
kaçış grubu ikiye bölünmüş kim hangi grupta belli değil.
Pelaton : Kısa bir görüntü geldi ineos en önde pelatonu çekiyor eksikleri yok gibi.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve cazci

Motosiklet kamerasından üzeri bol yağmur damlaları ile kaplanmış bir ekran görüntüsü ile yayın almaya başladık. Revize edilen etabın startından sonra başlayan yokuş ve sonrasında iniş kısmı bitmiş durumda.

20 kişi üzeri başlayan kaçış grubu Nibali ve ekürisi önderliğinde 2 ye bölünmüş durumda. An itibari ile takip grubunun 50 sn, tpeletonun 04:45 önünde yer alan kaçışcılar şunlar:

Gorka Izagirre Insausti APT
Joao Pedro Gonçalves Almeida DQT
Antonio Pedrero Lopez MOV
Vincenzo Nibali TFS
Amanuel Gebreigzabhier Werkilul TFS
Davide Formolo UAD

Peletonda kaza olduğu bilgisi geçse de bir DNS gözükmemekte. Androni Giocattoli-Sidermec kaçışa yine birisini sokamamış gözüküyor Gianni Savio çıldırmıştır muhtemelen. Bence kötü bir tur geçirdiler. Bu takımların kaçışta yer alması ve 1 etap alması tura biraz mucize tozu serpiştiriyor o görevi bu sene Eolo ve Wanty Group devralmış gibi gözüküyor.

• Beğen
Tepkiler: cazci
Passo Giau 'daki anlık durum buymuş.
Yarış sonunda bakalım ne hale gelecek o taraflar. İniş çok sıkıntılı olacak gibi.

1621856712718.png

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve cazci
Yağmurluklara bak sene sanki 1980! Ya bu adamlar değilmi bizi yıllardır aero aero diye beynimizi yiyen! Yok rüzgar ivmesinin binde bilmem kaçı 10watt artı avantaj sağlar muhabbetleri ne oldu? Ben prof değilim benim yağmurluğum bile daha aero be😂 2 beden büyük al yavrum seneyede giyersin🤣......................................................................................................................
.........47575A7F-5342-448E-8FA2-D8E8F2ACF2D3.jpeg

Son düzenleme:
Yağmurluklara bak sene sanki 1980! Ya bu adamlar değilmi bizi yıllardır aero aero diye beynimizi yiyen! Yok rüzgar ivmesinin binde bilmem kaçı 10watt artı avantaj sağlar muhabbetleri ne oldu? Ben prof değilim benim yağmurluğum bile daha aero be😂 2 beden büyük al yavrum seneyede giyersin🤣265029 dosyayı görüntüle

Geçenlerde Çin'de maraton koşarken donarak ölen 21 sporcuyu görüp tırsmışlardır diye düşünüyorum. "Rahmetli de aeroydu" dememek için demiryolu işçisi ceketi giydirmişler gariplere.

Geçenlerde Çin'de maraton koşarken donarak ölen 21 sporcuyu görüp tırsmışlardır diye düşünüyorum. "Rahmetli de aeroydu" dememek için demiryolu işçisi ceketi giydirmişler gariplere.
Giro’dan soğur insan🤪

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Bir kaza falan olmazsa Egan Bernal'in turu kazandığı etap olarak not edelim. Çok heveslendim zayıflık gösteren kendisi olur ama tebrik etmek lazım döktü herkesi.

Yağmurluklara bak sene sanki 1980! Ya bu adamlar değilmi bizi yıllardır aero aero diye beynimizi yiyen! Yok rüzgar ivmesinin binde bilmem kaçı 10watt artı avantaj sağlar muhabbetleri ne oldu? Ben prof değilim benim yağmurluğum bile daha aero be😂 2 beden büyük al yavrum seneyede giyersin🤣......................................................................................................................
.........265029 dosyayı görüntüle
Bu yarışta giyilen değil, start alanına imza atmaya giderken giyilen günlük giysi. Proları yarışta maskeli veya eldivensiz de göremezsiniz...

Ne aerosu finishte millet kat kat giyinmişti yarışçılar donacakmı, ince olanlar sadece yagmurluk bunlar sıcak tutması içindir...egal iyi salladı milleti büyük olasılık şampiyon olur artık...24 yaşında büyük başarı

tv-color-bar.jpg
Günün özeti....

Etabın hikayesi, elde edilen görüntülerden anlıyoruz ki; kısalan etap ve hava koşulları tüm planların bozulmasını ve Eneos ile Bernal' in ekmeğine yağ sürmesini sağlamış...
Kuşkusuz ilk açıklanan profil koşul saydı çok zaman farkları oluşmaya bilirdi...Şimdiden sonraki 5 etap, kürsünün diğer basamakları için olacak.Caruso, Kartı, Vlasov, Yates ve Bardet çekişecekler...Etaba giden kaçışçılar ile sponsor reklamı yapanları bolca izleriz...

Kısalan etabın ancak bu kadar görüntüsü varmış zaten..

Son düzenleme:
Geri