Scudo Sports

Giro D'Italia 2017

Turu kim kazanır?

• QUINTANA

• PINOT

• VAN GARDEREN

• NIBALI

• YATES

• HANSEN

• ROLLAND

• DA COSTA

• POZZOVIVO

• POZZATO

• DUMOULIN

• Toplam katılım
    201
Tom bugün çok zorlandı..Yarın işi zor..Pinot kazanabilir ama kazanmasın..:rolleyes:
Tom haketti Giro'yu..

Scudo
Quintana'nın kazanmasını hiç istemiyorum. Bu kadar pasif bir lider olmamalı. Çok iyi domestikleri olmasına rağmen bu kadar yapabiliyorsa hak etmediğini düşünüyorum.
Gönlümden geçen Dumoulin, hem ihtiyaç yüzünden bir sürü zaman kaybetti, hem nerdeyse tüm tür boyunca domestiksiz yarıştı, hem de yokuşlarda bile çok geri düşmedi. Tabiri caizse dişiyle tırnağıyla kazıya kazıya geldi.
Beklediğim sonuç; 1- Tom 2- Nibali 3- Pinot.
Olmasını istediğim; 1- Tom 2- Pinot 3- Nibali.

• Beğen
Tepkiler: H.T
Son on km doumolin grubu çekti, quintana ve nibali grup içinde dönüşümlü çalıştılar. O yüzden doumolin watt i yüksek çıkıyor ama hızı benzer.

Bakalım normalde doumolin yarın en az 2 dakika fark koyardı ama yoruldu, yarın bacakları iyi olursa giroyu alır...

Finale..Kreşendo..Risoltante importante..:D..Geldik 21 günlük turun son etabına..
Yayın 15:00 te. 30 km. lik" bireysel zamana karşı " etabı.
T21_Milano_alt-2.jpg

• Beğen
Tepkiler: H.T ve Tuars07
Fransa açık da iki abla birbirlerini yenemiyorlar giro yayını o yüzden başlayamadı

Evet favorilerin cikmasina dakikalar kaldi. Heyecan dorukta. Gonlum dumoulinden yana ama pinotun da ne yapacagi belli olmaz.

Bütün bisikletçiler artık yolda ilk ölçüm noktasına göre T. Dumoulin pembe mayonun sahibi olacak gibi herşey 15 dk da belli olacak

Tebrikler Tom Dumoulin.Bu Quintana Bu movie star fransayi asla alamaz.

Oh beee çok sevindim. Quintana'ya da oh olsun. Öyle çalışmadan pembe mayo yok

giro da her yıl bir atraksyon oluyor. üç vakte kadar fransa bunun gerisine düşer. Hele ki şu tt etabı falan yazın bir kenara.

NAIRO dağlık etaplarda farkı açamadı ve beklendiği gibi TOM tarih yazdı.Italyanlar VINCENZO üçüncü olunca sevinmişmidir bilemem ama ben en çok PINOT ya üzüldüm..

Hakikatten en azından Nairo Q. falan podumdan düşseydi de Pinot gelseydi herşey hakettiği gibi olucaktı

Çok güzel bir giro oldu özellikle 3. hafta unutulmazdı Tom Dumoulin bize artık zamana karşıcıların biraz kilo vererek genel klasmanda neler yapılabileceğini gösterdi bunun devamı gelir artık... İşin esprisi ama avrupa da bir tuvalet pençesine T. Dumoulin ismini koyarlar "poponuzu bu peçeteyle temizleyin sonra herşeyi başarırsınız" buda sloganları olur;):komik::kptmya:

• Beğen
Tepkiler: H.T ve Cemil Dada
Hak eden kazandı ya en çok ona sevindim.

İtalya turu bitti, gelsin şimdi fransa turu :D :D

Geri