Scudo Sports

Giro D'Italia 2017

Turu kim kazanır?

• QUINTANA

• PINOT

• VAN GARDEREN

• NIBALI

• YATES

• HANSEN

• ROLLAND

• DA COSTA

• POZZOVIVO

• POZZATO

• DUMOULIN

• Toplam katılım
    201
bugün podyum isteyen, zamana karşısı iyi olmayan genel klasmancıların ataklarını sıklıkla göreceğiz. ilk 7 bisikletçi 2.5 dakika içindeler.

Scudo
Son dağlık etap.190 km.Yayın 14:15 te başlıyor.Tüm kartların açılacağı,takım olarak tüm gücün sergileneceği son etap.
T20_Asiago_alt-1.jpg
Ve son km.
T20_Asiago_ukm_web.jpg

• Beğen
Tepkiler: H.T
bana göre giro'nun en başarılı ismi LANDA.. arka arkaya 3 etapta birinciliğe oynamak hiç kolay değil :cool:

Arkadaslar yayin hangi kanalda..ben dun ntv de neyi seyrettim...

Dün ki etapta Trek grubundan bir yarışçı önündeki rakibine suluk fırlatmıştı noldu onun hali diskalifiye oldumu bilgisi olan?

Çok ilginç bir favori grubu oluştu. Son yokuş canlı olacak gibi.

• Beğen
Tepkiler: ulsbyrm
Quintanadan bugun itibariyle sogudum. Yatarak sampiyon olunmaz.

Yazdigimi okudu sanirim hemen ataga kalkti:)

yok abi, son gun itt oldugunu bile bile bu kadar ataksiz olmaz.
Yuklenmesi lazim Nairo'nun. Cidden Tom'un kazanmasini istemiyorum ama gidisat o yonde.
Vallahi Tibout daha aktif.

yakalayacak Tom :/

olaya bak, yokusta degil; duzde farki artiriyorlar :)

@S.Koca
Cezayı alan hangi bisikletçi???:eek:

Bence podyuma bile çıkamaz nayro. Yani ben çıksın istemiyorum. Pinot ve nibalinin podyum arzusu resmen nairo ya yaradı.

Tom yorgun ama çok kuvvetli. Diğerlerinin yanında hep bi domestik bulunurken tom yarışın çok büyük bi kısmını yalnız geçiyo. Yarın bu durum itt da farkı belli eder bi kaza bela olmazsa

Seçenekler de Quintana olarak işaretledim ama gönlüm Tom'un kazanması yönünde. Yarın herkesi zamana karşıda tokatlarsa kalkar ayakta alkışlarım temennim de bu yönde, artık son gün sizlerden yorumları alalım.

DOMOULIN 53 saniyeyi kapatıp birinci olur.Ikincilik için PINOT 43 saniye yi kapatabilir.NIBALI de 39 geride.Bu durumda NAIRO kürsü göremez gibi geliyor.

• Beğen
Tepkiler: H.T
Nibali alsin cok istiyorum ama zamana karsida Tom'dan 40 saniye falan rahat yer ):
Umarim Pinot kazanir.

Oylamada da Pinot demiştim, hala Pinot diyorum. ;)

• Beğen
Tepkiler: mithgor
Geri