@cazci Ben öndeki Trek liyi hep Mollema diye izledim yaaa...:confused:
Bu kadar fark atma fırsatını niye tepmiş anlamadım
Rusça izleyince bilemedim tabi
Yarın fişekler patlar. En baba etap yarın, herkes yarını bekledi, yarın biraz zayıflık gösteren bayağı bir dakika kaybedebilir, telafisi çok zor bir etap...
Turun 21gün sürdüğünü ve son günün" bireysel zamana karşı" etabı olduğunu hatırlarsak, pembe mayoyu yarından başlayarak ardısıra üç gün belirleyecektir.
Quintanaya vermişken oyumu son günlere gelirken dumulen reise oyumu güncelledim
Dumulen(dumoulin), bu çocuğun pembe mayo ile zafer kazanmasını isterim. Yeni yüzlere ve genç bisikletçilere ihtiyacımız var. 25 yaşında sanırım 2-3 yıl daha izlemek keyif verecektir. Quintananın zevksiz yüzü ve movistarda ki mutsuzluğuna gitsin istemem. Nibalı zaten yeterince tur kazandı.
18.etap 137.km.Yayın gene 14:00 te.Uzun sayılmasa da zorluk derecesi yüksek bir yarış olacak.İlk üç sıradaki sporcular ve takım destekleri ile çetin bir mücadele bekliyoruz.
Quintana ve Nibali harbi ''gıcık'' çıktılar..Domuolin hareket çekiyor,''hadi hızlanalım'' diyor ama bu ikisi pembe mayoya artistlik yapıyorlar..Domuolin'e sülük gibi yapıştılar..Domuolin çok sinirlendi..Çokta komikti o anlar
TEJAY etabı LANDA nın önünde depar yaparak aldı.PINO üçüncü oldu ama DOMOULIN ile zaman farkını 1'36" ya indirdi.
TOM,NAIRO ve VINCENZO hem kendi hemde bizim sinir uçlarımızı uyarmaya devam ediyor.Üçlü olarak birbirlerini kolluyorlar,heyecanı son güne taşıma niyetindeler.
Küçücük çocuğa sülükleniyolar çok ayıp yaptıkları. O kadar da centilmen bi bisikletçi olmasına rağmen dumulen... Umarım Pembe mayo son etap podyumunda da onda kalır
@fthgzl79 Adam her büyük turda 2. hafta patlıyor. Burada da aynısı olunca Genel klasmancı olarak kariyeri iyice tehlikeye girmişti. Şimdi etap kazanınca döküldü işte .
@fthgzl79 tj, ikinci hafta patlayınca belki de ben gc'ci değilimdir diye açıklama yaptı.
Etap alınca sinirleri bozuldu tabi. Durumu kabullenmeye başladı galiba...