Çok yorucu bir etap sonunda harika finiş oldu.NIBALI ilk etabını alırken LANDA son virajda dönüşü geniş açıdan alınca "Camgöz" dişini gösterdi. QUINTANA zaman farkını eritti.DOMOULIN çok iyi direnç gösterip pembe mayoyu bırakmadı.NIBALI üçüncü sıraya yerleşti.
Tur iyice kızışacak gergin bi yarıştı. Podyumda organizasyonun tom dumoulinin röportajını gereksiz yere kesip nibaliyi (italyanı) göstermesi boş boş, bence büyük ayıp. Tom da sinirlendi çok fena. Bakalım önümüzdeki yarışlar neler göstercek
Bugünkü etapı maalesef kaçırdım. Dumoulin'i beklemek için umarım yavaşlamışlardır çünkü geçen etapta Quintana düşünce, Dumoulin ekibi komple yavaşlatmıştı.
@Buğra Ünalan Valla biraz beklediler ama şu rus sprinter atak yapınca kaçış grubu hızlandı. Kimse pembe mayoya yardımcı olmadı. Kendi takımından da kimse imkan bulamadı kendilerini anca taşıdılar herhalde.
orica hayalkırıklığı oldu
sunweb takımının ana domestiği motorlu kazada yaralandığından yarış dışı kalmıştı
adamı çekecek güçlü birisi yok maalesef
o tualet olayıda nerden çıktıysa,yap altına sür öyle,gitti gül gibi 2 küsür dakika
landa da bitiricilik olayı yok,sky etap alamadı ilginç bir organizasyon
Tom'un o görüntüsü inanılmazdı..Belki de 100.Giro'nun en unutulmaz anı olacak..
Acaba dedim,kafayı mı bozdu
''Takım arkadaşım yok,yokuşlar fena,başlarım böyle işe'' deyip,soyunup yokuş aşağı koşacak gibiydi
Sonra ''Arı soktu galiba..O yüzden delirmiş gibi soyunuyor'' dedim
Hiç aklıma kaka yapacağı gelmedi..Spikerlerin de gelmedi..Onlar da anlamadı..
Tom'un arkasına bir yarışçı takıldı..Spikerlerden biri dedi ki ''ben olsam takılmazdım,kokar çünkü'' dedi
ROLLAND etap için savaştı ve aldı.Peleton ve pembe mayo "Körler sağırlar,birbirini ağırlar"havasında 7'54"" geriden geldi.Sıralama değişmedi.Stratejiler savaşında durgun bir gündü..