Scudo Sports

Giro D'Italia 2017

Turu kim kazanır?

• QUINTANA

• PINOT

• VAN GARDEREN

• NIBALI

• YATES

• HANSEN

• ROLLAND

• DA COSTA

• POZZOVIVO

• POZZATO

• DUMOULIN

• Toplam katılım
    201
Konuda yazildi mi hatirlamiyorum 32 sayfayi da simdi okuyacak vaktim yok. Ancak Youtube'da (link)diye bir kanal var, her gun kisa bir ozet ile o guntu etabi anlatip sonrasinda son km'yi gosteriyor. Bir takip edin bence ama saat 7 gibi paylasiyor genelde. Zaten 8'de geliyorum eve ondan bu kanal ile takip ediyorum. Bugunun videosu da asagida. Iyi seyirler :)

Dedigim gibi eger kanalin ismi cismi paylasildiysa daha once affola.

Dipnot: Abi ne bagirmis be

Scudo
12. gün turun en uzun etabı, 229 km...
Yayın 14.00 başlıyor.Kaçan kovalanır ama bakalım yakalanır mı?
T12_ReggioEmilia_alt_web.jpg

100km kim kaçar? Bugün gaviria, goril ve ewan arasında geçer. Tabi İtalyan bir kahraman ortalığı ksristirmazsa...

MAESTRI , FIRSANOV ve MARCATO 3.km den sonra kaçıp bir ara 7'.00" kadar fark yarattılar.217 km. biterken ikisi ve son yedi km. de de MAESTRI yakalandı.Iyi kaçış ve takım-sponsor reklamı yapıp misyonlarını yerine getirdiler.Bu kadar uzun bir kaçış için bile takdiri hakettiler:harika:
Sprintte beklediğimiz gibi genç yetenek GAVIRIA etabı kazanıp üçüncü kez imzasını attı.
Pembe mayo ve genel sıralama değişmedi.

13.gün " Kekliği Po ovasında avlayalım " diyen sprintçilerin kapışacağı müthiş bir finişi müjdeliyor.
Yayın 14:00 te başlayacak.

T13_Tortona_alt-1.jpg

GAVIRIA:)

• Beğen
Tepkiler: Özcan
orica takımındaki ewan sporcusuna quickstep takımının garezi var.2 oldu adama omuz atıp sprintini kestiler çirkeflik

14.gün 131 km. gene düz bir etap.Son 11 km. de %7 ile %13 arası eğimle finişe varılacak.
Yayın 14:15 de.
T14_Oropa_alt_web.jpg

Pinot, zakarin, mollema, olsaydı gerraint, landa falan Hepsi ufaktan bir deneme yaparlar. Hep beraber doumolin'i silkeler miyiz diye yollarlar. Tabii quintananin derdi de doumolin'den Zaman çalmak olur. Ama asıl olaylar son haftaya kalacak...

Dumoulin pembe mayoyu sonuna kadar hakettiğini kanıtladı, turu da kazanır umarım.

@Ozan k.
Mollema nın pili bitmiş nedense...Ayrıca Trek çok sönük kalıyor yarışlarda:acpsnr::acpsnr:

Güzel bir finalde DUMOULIN ne kadar formda olduğunu gösterdi.ZAKARIN ikinci, LANDA üçüncü, QUINTANA ancak dördüncü oldu Bundan sonraki etaplarda zaman farklarını kapatmak için tırmanışı iyi olanlar bile DUMOLIN den çok çekinecek.
Güne başlarken GREIPEL ve MARECZKO havlu attı.HANSEN de geçen gün bırakmıştı.
Sprintçiler zaten azdı ve dün son sprint etabıda turun gidişatını netleştirdi.Tırmanışlar başlarken komple sporcular son haftaya sağlam çıkarsa çok keyifli etaplar bizi bekliyor.

Bugünkü etap sonu çok iyiydi..
Quintana öne fırladı ama gücü yetmedi..Dumoulin'in kendi başına,artık son gücünü kullanarak Zakarin'i geçerek birinci olması çok iyiydi..Halbuki yarışı sunan arkadaşlardan birisi son 5 ya da 10 km'de ''Dumoulin pelotonun arkalarında kaldı'' demişti..Pelotonun arkasından,tırmanışçıların önüne geçerek etabı alması;diğer yarışçıları ürkütmüştür:komik:

Son 10 km'yi 2 kez izledim. Çok keyifliydi gerçekten. Doumolin Froome tarzı kendi temposunda tırmanıyor bu 2 oldu. Umarım kazanır Giro'yu.

Şu anda California turunun son etabının son 3 km si geçiliyor.Uygun olan kaçırmasın..

@cazci Yine kaçış grubundan bir isim kazandı, peleton yetişemedi. :eek:

SAGAN Giro ya gelmedi California da bir hafta ter atmış gibi:koptum:Puanları toplayıp yeşil mayoyu aldı gene..

15. etap gene düz ve 199 km.Iki sert tırmanıştan sonra 4 km iniş ile bitiyor.Kaza riski var.Tur başlamadan inişlere de ödül verilmesi düşünülüp sonra vazgeçilmişti.Bence de doğru karar.Etap sonu ilginç olacak.
Yayın 14:00 te başlıyor.

T15_Bergamo_alt-1.jpg

Bu da son km.ler..
T15_Bergamo_ukm_web.jpg

nairo kaza yaptı. Bu durumdan ne kadar etkileneciğini görmek lazım.

ek: bu turda tüm kazalar reklam aralarında meydana geldi. reklama gidiyoruz geliyoruz hop bir kaza anı. Giro şenlendi. Dumoulin için büyük şans

quintana havlu atti diyebiliriz. Gecmis olsun.

@H.T Yarın dinlenme günü olacağından yüksek efor sarf etmesi çok sorun olmayacaktır. Asıl konu düştüğünde ne kadar hasar aldı. Herhangi bir sağlık sorunu var mı? etap sonunda anlaşılır hepsi

kesinlikle kötü bir reji var giro da 10 km lik inişin 6.6 km sini mundar ettiler resmen

Geri