Scudo Sports

Giro D'Italia 2017

Turu kim kazanır?

• QUINTANA

• PINOT

• VAN GARDEREN

• NIBALI

• YATES

• HANSEN

• ROLLAND

• DA COSTA

• POZZOVIVO

• POZZATO

• DUMOULIN

• Toplam katılım
    201
Sürprizin olmadığı bir gün geçti. Dumolin süre kaybedecektir ileriki etaplarda. Belirleyici olan son zamana karşı etabına kadar ne kadar kaybedeceği. Pinot'un ne yapacağını bilemiyordum yakın zamanda koştuğu bir zamana karşı bulamamıştım. Tejay yine hüsran yanıltmıyor hiç. Thomas çok iyiydi yanlız hala şansı devam ediyor podyum için. Yarın Movistar ne yapacak bakalım. Son etaplara bırakmak istemeyeceklerdir farkı kapatmayı bu oldukça riskli.

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
Scudo
Siz hiç ceza alan bir görevli ya da seyirci duydunuz mu? Bence bu tip kazalar rahatlıkla engellenebileceği halde müdahale edilmiyor?

• Beğen
Tepkiler: ulsbyrm
DOMOULIN kariyerini yazmaya başladı.
Son haftaya kadar dayanabilmesi çok zor ama ışık saçtığı kesin:harika:

dumulen 2 yıl önce vueltayı kaybederken eksik olan tecrübe ve takım desteği idi. Şimdi tecrübe kısmını kendi temposunu koruyarak çıktığı blokhausda gosterdi. Takımı onu nasıl destekleyecek veya destekleyebilecek mi önemli olan nokta bu olacak.

• Beğen
Tepkiler: S.Koca
@yasarilker Aynen katılıyorum. Onun şanssızlığı da takımda kendisine yardımı dokunacak en önemli kişi olan Kelderman geçen gün meydana gelen kaza sonrası turu bıraktı.

Arkadaşlar türkçe yayın yapan bir site vardı. Burada linki paylaşılmıştı. Tekrar paylaşırmısınız.

@cazci son haftaya 2-3 dk geride girmeyi basarabilirse son tt de ne yapar eder alır. Çok isterim, gerçekten komple bir bisikletçi oldu son donemde. Her yarışta var, etap secmiyor.

@asibol (link),

Son hafta neredeyse her gün dağlık etap var. Hele bir tane etap var mortirolo geçildikten sonra iki tane daha mortirolodan beter yokuş çıkacaklar. O etaplarda Tom muhtemelen dakikalar kaybedecektir. İki sene önce fabio aru sadece mortiroloda cobtadorun 1 dakika önünde başlayıp 1 dakika gerisinde bitirmişti. Bunun gibi 3 tane yokuşta rahatça 5 dakika fark yaratılabilir. O yüzden giroyu alacak adam son hafta dakikalar değil saniyeler kaybetmeyi göze alabilir. Yine de tom ilk üç yapsa çok mutlu olurum. Velogames'de quintana ve doumolin takımında, başka da GC adamım yok, o derece güveniyorum...

T11_BagnoRomagna_alt-1.jpg

11. gün 161 km. lik '' Toblerone'' etabı:D...
Yayın 14:00 te başlıyor.18:00 civarı son kilometreler çok heyecanlı olacak...

Tam kaçışlık etap. Wood, visconti, rolland, foliforov, Omar vs sayısız adam kaçabilir. Maalesef etap sonuna doğru bayağı iniş olduğu için virajlarda patlayan bisikletçiler de görebiliriz...

Bence ''Messina Köpek Balığı'' ben buradayım der...

@Kazuya
Yayın geldiği zaman mı çalışıyor site???

@Kazuya

Ben de Dumolin alsın istiyorum ama son zamana karşı daha kısa ve düz 2 dk çalamaz bence oradan. O yüzden 1 dk civarı geriden gelmesi lazım en fazla. Bir de dağlık etaplarda duvara çarmaması gerekir. Quintana affetmez aksi halde.

Düzeltme yaptım

@cazci Bu ödül Giro başlamadan önce RCS tarafından iptal edildi.

Genel klasmancılar birbirinin ensesinde ,zaman kaybetmemeye çalıştı.
FRAIL son metrelerde etabı aldı,DA COSTA -nihayet-ikinci ,ROLLAND üçüncü oldu.
Pembe mayo DOMOULIN de kaldı.
Tadımlık keyifler alsak ta bu fırtınanın yaklaştığının habercisi..

• Beğen
Tepkiler: Kazuya ve h.kozan
@idrisarici
Abartmaya gerek yok..İnsanlar yarışlara daha çok ilgi göstersin diye,kasıtlı olarak motorculara ses çıkarılmaması gibi bir durum sözkonusu olamaz..Çünkü bu insanlar için önemli olan sporcu sağlığıdır..

Motorcuların veya seyircilerin saçmasapan hareketleri oluyor diye,organizasyonu yapanlara iftira atmaya gerek yok..Bu kazalar mutlaka olacak..Kaza,bu tarz sporlarda olmazsa olmaz..

O yol kenarındaki motorcuya vurdukları kaza etabında,yol ortasında bayrak sallayan bir kişi çok ciddi bir kazaya neden olacaktı ama olmadı.Etabı izleyenler hatırlayacaktır..Bayrak sallayan kişi,pelotonun arasında kaldı ve kimse bu kişiye çarpmadı..Aslında buradan sporcuların tamamen yola odaklandıklarını,yolun kenarlarına daha az odaklandıkları anlamını bile çıkarabiliriz..

Gâvurun yarışını,sıradan bir Türk kafası ile değerlendirmemek lazım..
''Ya vardır bu işte bir iş'' filan..Biz hep böyle düşündüğümüz için,izleyenler biz,yarışanlar onlar oluyor işte..Onlar yarışıyor,kaza yapıyor,gelişiyor,tekrar yarışıyor,kaza yapıyor,daha da gelişiyor..Bu süreç böyle ilerliyor..Biz de ''onlar böyle'',''şunlar böyle'' ile ömrümüzü tamamlıyoruz..
Evlenme programlarında rol yapıldığı ve programın bunu organize ettiği söyleniyor..Sizin dediğiniz şey,Seda Sayan'ın evlenme programı için geçerli olabilir ama bu yarışlar için doğru bir analiz/teşhis olamaz..

@Ozan k.
Saydıklarımdan foliforov hariç hepsi aktifti. İnşallah foliforov da sonra bir etapta kaçar da puanlarimi yükseltirim...

Geri