Scudo Sports

Giro d'Italia 2016

Yahu herkes kruijswijk kazansın istiyor da Chaves de anime karakteri gibi adam bir insan sürekli güler yüzlü olur mu:D Hayranlarla da arası çok iyi(bence önemli bir artı) ve giro kazanmak hem onun adına hem de Orica adına büyük bir iş olur, pek benklenmiyordu Chaves'in de bu noktada olmasını. Orica zaten bol bol yarış kazansın istiyorum pelotonun en sempatik takımı herhalde ben böyle sıcakkanlı bir oluşum görmedim:koptum:

Scudo
@orhca Chaves'in sıcak iklim bisikletçisi olduğu bilindiği için kimse ihtimal vermiyordu ve açıkçası ben ilk 20 bile yapamayacağını düşünüyordum çünkü sezon başından beri rezalet yarışıyordu, bu formu beni gerçekten şaşırttı gerçi geçen sene Vuelta'dan önce de o derece performans sergileyecek bir ışık vermemişti ama şaşırıyorum gerçekten. Chaves kazanıyor diye üzülmüyor bence kimse, herkes Kıroşvayk kaza yapıp kaybediyor diye üzülüyor :koptum::koptum:

Eyvah eyvah, Kıroşvayk merdivenlerden aşağı inemiyor bile :(

(link)

takla atan topallıyor.. 20 metre uçan "ben iyiyim" diye twit atıyor.. olaylar olaylar!!!

ayrıca yarın (cmt) 70km tırmanış var diyorlar.. akıllı adamın yapacağı şeyler değil bunlar :D

@Türka¥
Redbull downhill yarışında 2 metre olmayan yerden düşen adam felç olurken; uçurumdan düşen adam, kalkıp yarışına devam edebildi. Bence Kruijswijk kara yaslanıp toparlanacağını, en azından düşüşünün etkisini azaltabileceğini düşündü ama olmadı maalesef. Üzücü bir durum. Keşke liderliği yarın yokuş çıkamayarak kaybetseydi :(
@orhca
Tek bisiklet formam var o da Orica'nın. Ben de severim. Kruijswijk olmayacaksa Chaves olsun :)

@taner07

Kruijswijk sonunda hızına ayak uydurabilecek bir domestik bulmuş. En azından merdivende eşlik ediyorlar:D

Eurosport yayına 15.30'da başlıyor.
Daha önce yayına başlayan bir internet kaynağı bilen var mı, dili önemli değil...

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Giroyu izleye izleye iyice yol bisikletine sardim.İkinci el bitane alicam.Yol bisikletinden anlarim diyen arkadaslar ozelden mesaj atarsa cok sevinirim.Bir iki sorum olucak.

kruijswijk ne kadar insansı ise, nibali o kadar insanüstü adam son 50m de bile gayet rahat gözüküyordu.

rai dışında erken veren yoktur. onuda açmak mesele.

• Beğen
Tepkiler: Murat A
Lotto NL Jumbo, Kruijswijk'in bugün start alacağını açıkladı. Beklentileri sadece etabı bitirmesi yönünde, ondan da emin değiller.

• Beğen
Tepkiler: taner07
Van Garderen usulü ilk tırmanışta 5-10 dakika fark olursa abandone olur artık.

• Beğen
Tepkiler: sabitkamera
Chaves +0
Nibali +44
Kıroşvayk +1.05
Valverde +1.48
R. Majka +3.59

Kıroşvayk, Nibali'den 21 saniye geride ve Valverde'den 43 saniye ileride. Majka ile Valverde arasında ise 2.11 var eğer Kıroşvayk bırakırsa Majka podyum için Valverde'yi zorlayabilir mi acaba :krktm::krktm:

• Beğen
Tepkiler: mithgor
@taner07

Sanmıyorum Majka'nın 2 dakikalık farkı kapatabileceğini,dün de iyi değildi. İlk 5 Tinkoff için iyi bence Contador yokken.

• Beğen
Tepkiler: taner07
2 dakika cok fazla.
Bir de podyumcu Valverde, kroşvaykin arkada kalmasindan sonra hic zorlamadan 3.lugu kabullenen bir surus yapacaktir. Majka'nin tekerine yapisir birakmaz.
Asil savas Nibali ile Chavez arasinda. Umarim Nibali bol bol atak yapar.

Yatin 13:50'de basliyor!

eurosporttan izliyorum direk.

Arkadaşlar eurosport yayını giden var mı? Eurosport 2'de sorun yok ama eurosport1 siyah ekranda kaldı. Platform d-smart.

Bizim tvde Eurosport yok. Türkçe link bulabilen var mı acaba ?

Geri