Scudo Sports

Giro d'Italia 2016

Scudo
Chavez Nibali'ye büyük koz verdi. Nibali'nin ataklarına tepki veremedi. Bu saatten sonra Nibali Chavez'i parçalar gibi geliyor bana.

@Abdllh

44 saniye fark ,,,nibali yakalar ve geçer diye düşünüyorum ,ama chavez bu gün sonda asılmadı diye düşünüyorum yarına dananın kuyruğu ne olur bakacağız ,nibali bugün limitlerini sanki zorladı gibi.resmen rekabet acaip oldu ,chavez kaptıracakmı bakalım.

Yine hiç Chavez taraftarı yok :), yarın Chavez alsın alıyorum hemen Orica formasını :) (çok konuşmayayım adama yine nazar değdirmeyelim).

Kruijswijk'e yazık oldu ya, üzüldüm..

• Beğen
Tepkiler: Murat A
Rigoberto Uran, ''Bu saatten sonra benden iş çıkmaz, yarın dayanabilirsem Chaves'e yardım edeceğim'' demiş :) Bunun üzerine bütün Hollandalıları yardıma çağırıyoruz, Nibali'nin zaten Astana'sı var :koptum::koptum:

Nibali seviyesinde bi "şampiyon" bence bugün yapması gerekeni yaptı. asıl son günlerde nibaliden form olarak daha iyi gozuken chavesin geride kalması yarın için düşündürücü.ama eğer bilerek takip etmediyse ki bence mantıklı bi hareketti yarına çok avantajlı girecek nibali bugün kendini tüketmiş olabilir.

• Beğen
Tepkiler: K.Bahadır Usta
Yarin Chavez, Nibali'ye birakmaz bence.
Nibali, Astana'nin da yardimi ile epey saldirir ama Chavez cok formda.
Bu arada, eger sakatlik durumu yoksa Kruijswijk de yarin cok atak yapacaktir.
Super bir etap olacak umarim.

Bu arada bir arkadas Froome'u zorlayacak kimse yok bu TdF icin demis.
Contador'u bu kadar kucumsememek lazim. Conti kariyerinin son TdF'ini kazanmaya odaklanmis durumda tamamen.

Nibali ve Giro macerasıyla ilgili gördüğüm en güzel yorumu twitter'da okudum: "Nibali Giro'yu İtalya'nın Dünya Kupasını kazandığı şekilde kazanmaya çalışıyor. Gruplarda rezalet oynayıp dikkat çekici bir gol atarak."
(link)

Ayrıca ağlamasının sebebi olarak sahibi olduğu genç takımadn bir bisikletçinin geçen hafta araba kazasında vefat etmesi olduğu yazılmış, çok dramatik bir etap izlemişiz:agla:

yarışta bi dünya kameraman fırıldak gibi dönüyor ama bi tanesi bile zakarin'in düşüşünü çekememiş.. olay yerinde fotoğrafçılar olmasa kimse farkına bile varmayacaktı. acı tablo :(

@sabitkamera yarın için acaba savaşır mı umutlarımız da suya düştü, düşündüğümüzden çok daha fazla zarar görmüş düştüğünde. Zaten çok kötü indiğini söylüyordu İtalyanın biri, bütün iniş arkasındaki arabadaymış.

Yarın Nibali-Chaves Pembe için savaşırken Valverde de podyumunu Kıroşvayk'tan almaya çalışacak...

@Türka¥

Zakarin'in durumunu ben de merak ediyorum, en son yerde 2.80 yatarken gördük adamı. Köprücük kemiğinin kırıldığı bilgisi gelmişti en son.

Ne hikaye oluyor be! Boşuna modern zaman gladyatörleri demiyoruz. Kan, ter, gözyaşı; hepsi var.
Daha önce ismini bir kez duyduğum bir adama hayran kaldım. Benim ilk bisiklet efsanem oldu. İsterse kapasitesi baba bisikletçilerin yarısı olsun. Tek başına tur koşan bir adam o. Düştüğü zaman, hem de kötü bir düşüştü, en ufak bir isyan belirtisi olmadan, ağlamadan sızlamadan, acısını bastırarak yarışına döndü. Başkalarıyla beraber çalışırken önde durmaktan çekinmedi. Arkalarda soteye yatmadı. Çirkef hareketleri olmadı. Tanımazdım etmezdim ama ne adamlar varmış be . Evet sporcunun hası Steven Kruijswijk'den bahsediyorum.

Yorumun geri kalanı için yarış sonunu bekleyeceğim :)

@Murat Eren bilmiyorum kendi nasıl hissediyor ama bence o bizden biri, ilk çıktığı günden beri içim ısınmıştı kendisine. Açık açık soramıyorum, ''Türk müsün?'' diye çünkü Rusya'da yaşıyor ve Rus bir takımda yarışıyor sıkıntı çıkar :)

@Soner Közen kendisi 4-5 yıl önce ilk çıktığında büyük tur kazanır demiştik ama sonradan hiç o seviyeye gelemedi, bu sene böyle bir patlama yapmasını çoğu kişi beklemiyordu umarım devamını getirir bunun, çok büyük sporcu olabilir ve dediğiniz gibi karakteri de iyi bir adam :koptum::koptum:

Ah bu zamana karşıların gözü kör olsun diyordur Nibali şimdi :)

Ben 44 saniye farka rağmen %50 %50 şans veriyorum,hadi bakalım. Nibali kaybettiği o genç bisikletçi için saldırır.

Geri