Scudo Sports

Giro d'Italia 2016

@taner07

Bence Nibali yarını bekleyecek. Bugün Astana etabı almaya çalışıp yarin Nibali'ye çalışır.

Bence bugün çok iyi bir kaçış grubu oluşacak. Kaçış favorilerim: (Muhtemel şüpheliler)
*Michele Scarponi
*Mikel Nieve
*Joe Domborowski
*Darwin Atapuma
*Giovanni Visconti
*Sergey Firsanov
*Tanel Kangert
*David Lopez
*Nicolas Roche
*Hubert Dupont

Bence etap kaçışa gider bugün. Valverde'nin şansı yok ancak etabın kaderini belirleyebilir. Yani demek istediğim bana kalırsa Genel Klasmancilar arasinda en kotu durumda olan Valverde. Eğer bugün sonuclandiramayacagi ataklar yapıp pelotonu karıştırırsa etap GC'cilerden birine gider. Zakarin ve Chaves varını yoğunu koyup diğerlerini düşürmeye çalışacaklar. Majka'da deneyecektir ancak daha stratejik bir atakla. Majka'nın domestikleri hala diri bence. Kruijkswijk ve Battaglin de savunmaya çalışacaklar. Kruijkswijk atak denerse kendi sonunu hazırlar.

• Beğen
Tepkiler: taner07
Scudo
Benim senaryoya benzer şeyler oluyor Valverde gruptan arkaya düştü. Chavez dökmeye çalışıyor. Scarponi ve Nieve'de önde.

offf nasıl düştü öyle yazık oldu

Kruiswijk düştü,büyük şeylere gebe son 44 km. Çok kötü bir kazaydı ben 4 takla saydım bisiklette :krktm:

Nibali inişte tempo koyarsa Chaves'le beraber yarın efsane olur..

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Zakarin de gitti neler oluyor..

Zakarin de çok kötü düşmüş inşallah bir şeyi yoktur.

adam tepkisiz yatıyordu valla, umarım bir sıkıntısı yoktur.

kalkmış neyse ki.

Nibali grubu 2 dakika kadar fark attı yarınki etap efsane olacak gibi gözüküyor.

@Ertan M. grafikler 1 dakika gösteriyor, yorumcular 2 diyor ben anlamadım...

arkadalar zakarinin biisketmi kırıldıda düştü yani izliyorumda,jant ayrı yerde bisiklet ayrı yerde,bir düşme anıda görünmedi adam uçmuş resmen

@taner07 sol altta farkın 2 dakika olduğunu gösteren bir grafik çıktı ona dayanarak söylediler ama üstteki grafikte 1.5 dakika olduğunu gösteren bir grafik de vardı hocam ondan bu karışıklık oldu.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
Tv'yi açtım Pembe mayo bir yerde, Nibali , Chaves bie yerde, Zakarin yerde, Valverde Majka bir yerde ... Neler olmuş öyle?

• Beğen
Tepkiler: Onur Ali İmren
Uzun boylu ve yapılı olanların bisiklet üzerindeki dengesi pek iyi olmuyor. Zakarinin bu kaçıncı düşüşü..Köprücük kemiği kırılmış sanırım.

Farklar güncellendi :)

2 dakika olmuş fark :krktm: Scarponi son yokuşta coşarsa çok garip şeyler olur.

Michele Scarponi temposu geliyor,bakalım ne olacak :)

• Beğen
Tepkiler: sabitkamera
Kruiswijk düştü gibi hem kaza hem inişte epey yoruldu bugün pembe mayo bile değişebilir.

Geri