Scudo Sports

Giro d'Italia 2016

Scudo
Nibali'nin patladığını düşünmüyorum. Hala iyi duruyor.

Gattoda herşey belli olacak gibi. Nibali inişte yakalarsa şansı olur farkı stabilize etsede pek iyi sinyal vermiyor.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
@Osman Yener

Bencede öyle,o kadar km üstüne %19'luk Gatto inanılmaz etki bırakacak gibi.

Bkz : Ronde Van Vlandeeren - Sep Vanmarcke - Taapenberg

Düzeltme : Taapenberg değil Paterberg olacak

Kırojvayk ve Chaves hakkediyor bu etabı, umarım çalmazlar ellerinden :D

CHAVES!!! Bu arada Preidler ne kadar aptal bir adam yahu, son 1km gelir gelmez en öne gelip tempo yaptı, kendi kendini yaktı :ssrtcbya::ssrtcbya:

Toplam süre 6 saat 6 dakika ve toplam irtifa kazanımı 5000 metrenin üzerinde.
Tam bir gladyatör mücadelesi. Sprint atmaya bile hali kalmayan, 6 saat boyunca her seyini ortaya koymuş savaşçılar.
Başta Atapuma olmak üzere hepsine helal olsun. Bu adamları eleştirmeden evvel 2 kere düşünmek lazım.

Movistar show sona erdi...
Kuijwzik ve Chaves şanslarını iyi kullandı.
Gerçi daha çok etap var.

evet 3 olağan şüpheli netleşti hangisi alır turu

19. etap ve 20. etap pelotonu yerlerde süründürür gibi. :)

• Beğen
Tepkiler: taner07
Kruijswijk ile Chaves iyi anlaştılar bugün, Nibali tek kalmasaydı belki bu kadar zaman kaybetmiyecekti. Kangert ile Fuglsang erken düştüler.
Scarponi - tek kelime ile süper!
Amador düşer dedim, fakat Valverdeden bu kadar kolay teslim beklemiyordum.

Kruijswijkin mayoyu da alması, sonraki etaplarda Lotto-Jumbo önde çalışması demektir.
Takım kadrosuna bakıyorum Battaglinden başka kimse yok. O dahil, Roglic ve Tjallingii belirli bir yere kadar. Astana Kruijswijki tek başına yer. :D

Atapumaya yazık oldu, Preidler de şansını kullanamadı.
Yarında Kruijswijk kaybederse en fazla 10-20 saniye kaybeder, mayoyu da korur gibi geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Osman Yener
@Sami Kazak yapma hocam nasıl Nibali tek kaldı, insaf :D Nibali son yokuşta kendi kafasına göre atak yaptı, Scarponi daha gidiyordu ki Valverde ile beraber bitirdi o da :koptum::koptum: Lotto'daki arkadaşlar düzde çekerler de, 1.kategori bir tırmanışı falan kurtaramazlar, zaten o kadar da ihtiyaçları olmayacak çünkü Movistar çok daha agresif yarışacak, 3'er dakika fark yedi Amador ile Valverde...

Ya ne placak sanki cantador'u tinkoff mu çekiyordu?
Yapisir astananin arkasına mis gibi :)

Yalnız ilk uc sıradaki sporculardan nibali'nin en ez eforla buraya kadar geldiğini dusunuyorum. Hep kontrollü gidiyor cilgin ataklar yapmiyor. Gucu yok da ondan mi yapmiyor yoksa son iki etap ixin kendini mi kolluyor onu sonra anlayacagiz. Ama 41 saniye kotu degil. 1 etapta bilr kapanır o fark.
Ben majka ve zakarin'in bu kadar fark yemesini beklemiyordum. Hadi valvarde saf tirmanisci degil de size ne oluyor be kuzum...

12. Bob Jungels genel klasmanda 6:10 gerideyken, 13. Pirazzi 13:30 geride. Yani arada 7:20 fark var ve yarın bu farkın 15 dakikanın üstüne çıkmasını bekliyorum. Yani üst taraftaki ilk 12 kişinin yerleri garanti gibi sadece birbirleriyle savaşacaklar :koptum::koptum:

Geri