Scudo Sports

Giro d'Italia 2016

Valverde havlu attı diyebiliriz.Aslında daha yeni başladı zorlu etaplar lakin valverde nedense güçlü durmuyor. Nibaliye rakip olarak şu an için Chaves ve Zakarin'den başkası gözükmüyor bence.Yarın yokuş bireysel zamana karşı etabı var. Nibali yarın pembe mayoyu sırtlar gibi geliyor.

Scudo
@taner07 tek demekle, yani domestiklerden biri değilde GKdan birisi olsaydı yanında))
@Ozan k. Contador kim, Kruıjswijk kim... :D

Ha bu arada Kruijswijk - Kroyşvik diye okunuyormuş :rolleyes:

@Sami Kazak ruzgar kimlik sormaz :)

Tekme mi atacaklar ne yapacaklar allah aşkına. Ha bizim eleman utanır diyorsan hic sanmam . Giro bu kimse utanmaz...

Abiler dünkü etabın özetini izleyebileceğim bi yer var mı Türkçe olarak Son 30 km falan.

Bugün belkide ilk 5'in neredeyse belli olacağı bir zamana karşıyla beraber olacağız. 10.8 km uzunluğunda bir tırmanış zamana karşısı.

PW_T15_AlpeSiusi_alt-2.jpg
Tırmanışın 4.4 km ile sonu arasındaki ortalama 8.6 :ssrtcbya: İlk kısımlar gerçekten zorlayıcı değil ama orta kısımlar acayip vuracaktır,biraz daha uzun olsaydı zaten sprinterler zaman limitine takılırdı.
Yolda geniş bir yol ve bol bol virajları da var. Seyirciler kim bilir nasıl dolduracak :)

147Georg Preidler (Aut) Team Giant-Alpecin15:56:00
148Andre Cardoso (Por) Cannondale Pro Cycling15:57:00
149Matteo Montaguti (Ita) AG2R La Mondiale15:58:00
150Sebastian Henao (Col) Team Sky15:59:00
151Hubert Dupont (Fra) AG2R La Mondiale16:00:00
152Giovanni Visconti (Ita) Movistar Team16:01:00
153Maxime Monfort (Bel) Lotto Soudal16:04:00
154Darwin Atapuma (Col) BMC Racing Team16:07:00
155Stefano Pirazzi (Ita) Bardiani CSF16:10:00
156Bob Jungels (Lux) Etixx - Quick-Step16:13:00
157Domenico Pozzovivo (Ita) AG2R La Mondiale16:16:00
158Jakob Fuglsang (Den) Astana Pro Team16:19:00
159Kanstantsin Siutsou (Blr) Dimension Data16:22:00
160Rigoberto Uran (Col) Cannondale Pro Cycling16:25:00
161Ilnur Zakarin (Rus) Team Katusha16:28:00
162Rafal Majka (Pol) Tinkoff Team16:31:00
163Andrey Amador (CRc) Movistar Team16:34:00
164Alejandro Valverde (Spa) Movistar Team16:37:00
165Esteban Chaves (Col) Orica-GreenEdge16:40:00
166Vincenzo Nibali (Ita) Astana Pro Team16:43:00
167Steven Kruijswijk (Ned) Team LottoNl-Jumbo16:46:00

İlk 20'nin yerel saate göre çıkış saatleri yani Kruijswijk 17.46'da start alacak.

Roglic dayanabilir mi göreceğiz,bence dayanamaz,onun dışında en büyük favoriler ; Zakarin-Nibali-Kruisjwijk,Chaves,Uran,Majka.

Amador-Jungels performansı çok önemli olacak gibi.

Majka bi süpriz yapabilir ama benim favorim nibali.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
@H.T

Benimde içimden Majka alacak gibi geliyor.

Zzzzzz çapraz kullanımın dibindeler ön büyük arka en büyük yada bir altı.

Rein Taaramei TUR Kumluca etabında Göğübeli tırmanış fatihi olmuştu.:harika: Şu an ikinci sırada

Ruslar açık oynuyor !

Beyaz zinciri gördünüz sanırım.
Seramik zincir anladığım kadarı ile.
(link)
Bir zincir 320 km ömür acayip.

Zakarin ne biçim tirmanıyor ya. O nasıl dağınık bir tırmanış. Aklıma jens voigt geldi :) kaçışlarda kendini bitirirken aynı böyle pedallardı. Hey gidi günler :)

@sabitkamera
Rus sporcular çok başarılı olsalar bile her zaman ülkelerinin doping geçmişleriyle yargılanacaklar. Yargılayanlar da haksız değil çünkü hâlâ dopingle mücadele etmemeye kararlı bir rus devleti var.

@Ahmet Onur Çakmak

Benim de sol dizim aynı Zakarin gibi, %100 aynı şekilde yukarı çıkıyor ve aşşağı inerken içeriye basıyorum ve sakatlandım, @MehmetAliB. de biliyor gerçekten aynı şekilde basıyoruz ama ben sakatlandım adam Giro'da yarışıyor :(

Bu arada Amador, böyle saçmalayacağına Valverde'yi bekleyip çekseydi daha iyi olacakmış :koptum::koptum:

@taner07 kesinlikle ya, kendimi gostericem die valverdeyi harcadi

Valverde mutis geldi veeeee nibalinin arka aktarici cikti, cok zaman kaybetti,

• Beğen
Tepkiler: x-rayted
Geri