Scudo Sports

Giro d'Italia 2016

@taner07

Hahaha, beklermiş gibi yaptı diyeyim o zaman. Movistar'da çarşı karışacak. Bi'de Amador geldi. Quintana, Valverde, Amador yerler birbirlerini.

Scudo
@sabitkamera

Amador garibimi sadece Giro'ya götürüyorlar,başka bir yere gitmiyor çocukcağız :)

Şu ana kadar Quintana ve Contador, Froome'dan daha iyi gözüktü. Tour heyecanlı olacak :)

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
@Tolga Çelebi

Froome nasıl çalışıyor onu bilmiyoruz. Katıldığı turlarda kendini biraz geride tuttu sanki. Froome'un TdF'deki muhtemel domestikleri göz korkutuyor.

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Froome zirve dönemlerinde ve zirveyi TdF'yi istiyor. Diğer yarışları sadece çalışma olarak görüyor. Quinta her yıl daha da iyileşiyor. Takımın diğer kişilerini çözmeye çalışıyorum, pek bi şey anlayamadım. Maalesef Contador için iyi şeyler söyleyemiyorum. Büyük sürpriz olur. Benim düşüncem bu yönde. Tabiki son sözü kürsüye çıkan söyler.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
Bu etap da kaçışa gidecek gibi. Bu nasıl Giro anlamadım. Kaçan etabı alıyor, alamayan küstüm oynamıyorum deyip yarışı bırakıp gidiyor.o_O
Pardon ya etap alanlar da gidiyordu değil mi?:kötü:

• Beğen
Tepkiler: Tüfekci
Amador güle güle :kedicik:

Yoksa inişte geri mi geliyor

Sioutsu+Ataouma, lider grubun 4:30 önünde ve son 41 km, yakalanacaklar mı? :)

Ben mi yanlış gördüm yoksa Nibali'nin olduğu gurup KOM kapısına gelirken seyircilerden biri yarışa mı katıldı?

Hadi bakalım 600 puanlık Valverde yap numaranı.

Kruşswijk-Chaves-Nibali beraberlerdi,

Nibali'ye de komplo kurdular,düşüyorrrr.

Bugünün son tırmanışı:

(link)

Geri