Scudo Sports

Giro d'Italia 2016

Evet, Giro'yu almıştı ama, Fransa'da kaçıncı oldu, hatırlamıyorum bile...
Anladım. Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: taner07
Scudo
@Orhan Akarkut Hali kalmadı dediğimizde 5.lik

Formolo heralde kameraya girdiği için 4 puan getirmiş son dakika Wellens yerine almıştım:acpsnr:

Viviani bugün zaman limiti içerisinde etabı bitiremeyince yarış dışı kaldı. Kittel de yarın başlamıyor, bugün de baya bir puan topladı Brambilla sayesinde :komik::komik:

@taner07 Bu Kittel eğim bindelik dilimi geçince geriye düşüyor arkadaş:) Açıklamayı okudum da Giro fiziksel olarak çok şey bekliyor demiş, dağları görünce aman hocam bulaşmayalım dedi herhalde vücudu :koptum:

Kittel'i dünkü etabı kazanamaması bu karara itti muhtemelen.

Kittel zaten bırakacaktı ama dediğin gibi @sabitkamera dün alamamış olması biraz daha erken bırakmaya itti onu çünkü vücudunu çok zorlayınca form durumunu da düşürüyorsun daha fazla bu riski almak istemedi zaten alabileceği en yakın etap 12. etaptı :D

• Beğen
Tepkiler: sabitkamera
@taner07 @Tolga Çelebi
Kittel'in erken gidişi ve İtalya'da etap alamaması beni de uzdü ama şimdi Sabatini, Kittel'e bakıcılık yapmak yerine Jungels'e çalışacak. Jungels için bu bir avantaj.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
Kahrolsun velogamescilerin duygulariyla oynayan yarim yamalak pedalsorlere :)

Tom Dumoulin yarın pembe mayoyu geri alabilir mi dersiniz?

Evet yarın 9.etap var ve 40 kmlik yokuşlu bir zamana karşı koşulacak. Bu zamana karşının kazananı değil ama kaybedenleri belirleyebileceği söyleniyordu, ben pek katılmıyorum daha önümüzde çok büyük dağlık etaplar var ama burada genel klasman adayları zaman kaybetmeden geçmek isteyeceklerdir, tabi zamana karşısı zayıf olan Pozzovivo, Landa gibi adamlar karşı da fark yaratmak önemli olacak. Dumoulin en büyük favori ve rakiplerine karşı yüksek dağlar öncesi zaman farkı yaratması bekleniyor ki ileride sorun yaşadığında elinde biraz yiyecek zaman olsun. Normalde Nibali'yi de favori gösterirdim ama ben hiç iyi görmüyorum durumunu, Valverde çok iyi durumda kazanması sürpriz olur ama ilk 10 bekliyorum, genel klasmanda 2. olan Zakarin'in Dumoulin'e karşı elinde 43 saniyesi var Pembe'yi koruyabilmek için. Ayrıca Uran'ı da ben etap favorilerinden biri olarak görüyorum, yarın kazanırsa şaşırmam. Favorilerim;

***** Dumoulin, Uran
**** Valverde, Zakarin, Jungels
*** Küng, Amador, Kangert
** Agnoli, Cancellara, Brandle
* Boaro, Preidler, Ludvigsson, Kruijswik

http://www.procyclingstats.com/uploads/uploads00001/original/Stage-1461665680.jpg

Cancellara, Roglic'den 28sn fark yedi ve şimdilik 4. sırada.

• Beğen
Roglic ilk etaptan sonra çok zorlanıyordu bugün bu kadar iyi süre yapmasını beklemiyordum bakalım Dumoulin'a yine geçilecek mi :koptum::koptum:

Katushalı bisikletçi yarım saattir Ludvigson un kuyruğunda gidiyor

• Beğen
@Murat Eren aynen hakemler neden müdahale etmiyor anlamadım; Ludvigsson-Tsatevich-Agnoli arka arkaya dizildiler :D

Bugün takımıma baktım ve dedim ki yahu benim takım neden puan kazanamıyor sonra oturdum bilgisayarın başına telefonumun not defterini açtım sıfırdan takım kurdum (kesinlikle yarış sonuçlarına bakmadım) takım kurarken de sporcuların geçen seneki uci sıralamalarına falan baktım ve de dengeli bir takım kurdum en iyi oyuncu 14 en kötü oyuncu 8 puanlıktı kurduğumda. Sonradan tamam dedim takım bu, açtım velogamesi kurduğum takımdaki sporcuların hepsinin şuanki etaba kadar kazandığı puanları topladım ki bir de ne göreyim tam tamına 2493 puan toplamışlar yani bisikletforum liginde 1. sırada olacaktım. Ben bile inanmakta güçlük çektim çok pişmanım arkadaşlar çok. Ama yeni kurduğum takımı yine de sonuna kadar takip edicem
Kurduğum takım: (Tekrar söylüyorum kesinlikle bu seneki giro yarışlarının sonuçlarına bağlı kalmadım)
-Dumoulin
-Zakarin
-Majka
-Chaves
-Kittel
-Ulissi
-Cancellara
-Trentin
-Jungels

Yağmur etabın tadını kaçırdı, race of truth olmaktan çıktı. Roglic, Cancellara kuru zeminde tamamlamıştı.

Görünüşe göre SKY sportif direktörü Cioni ne dediğini biliyormuş; Landa 20-30 saniye falan kaybedecek...

• Beğen
Tepkiler: sabitkamera
Dönüşlerde çok ağırlaşmak zorunda kalıyorlar. Yağmur normal yarış düzeninde zevkli oluyor ama zamana karşıda sıkınıtı.

Eurosport Türkiye'de anlatan arkadaş resmen papağan gibi bilgileri tekrar ediyor ve ekrana bakmadan anlatıyor sanırım, sinir etti beni.

• Beğen
Geri