Scudo Sports

Giro d'Italia 2016

Scudo
Harika bir etap oluyor, kaçırmayın...

VAL-VER-DEEEEE

Tom ne kadar zaman kaybederse o kadar iyi ama elit grup çok iyi çalışmıyor. Bugün kaybetse bile yarın alır gibi.

Tırmanıştan önce düz yolda da pek iyi görünmüyordu belli ki bugün iyi hissetmiyor.

Brambilla kazandı,bu profil ona çok uyuyor :)

Montaguti başkan 2.oldu,iyi puan getirecektir ( 4 puanlık bir abimiz ) Moser de 3.oldu. Podyum tamamen İtalyanlardan oluştu.

Genel klasmancılar (Dumoluin dışında ) arasunda fark yaşanmadı. Pembe de Brambilla'ya gitti. Dünden sonra Dumoluin bugün çok kırılgandı diyebilirim.

Ne diyorsunuz arkadaşlar Etixx klasiklerde başaramadığını Giro'da yapabilecek mi...
Büyük bir Etixx fanı olarak Giro harika gidiyor benim için.
Ben hala Jungels'in GC'de sürpriz yapabileceğini düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: taner07
Brambilla Reyiz güvenimi boşa çıkarmadı :D Bugünkü etaptan 455 puan aldım :harika::harika: Sabah 3500lerdeyken şuanda ilk 1000'in kapısına dayandım :koptum::koptum:

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
@kubilay YAVUZ

Evet.

Montaguti başkan olmasa çakılmıştık :) 300 puan iyidir diyelim.

Geçen yılın Giro tırmanış mayosu şampiyonu Giovanni Visconti şu anda sadece 2 puan alabildi. Benim için en büyük fiyasko şu an Visconti,sonradan açılır mı bilemem ama Fuglsang 200 küsür puan almışsa Visconti şu anda kötü demektir. Hesjedal ve Formolo'da şu anda puan alamadığım sporcularım. Neden Wellens ve Fuglsang'ı almam ki :acpsnr:

• Beğen
Tepkiler: kubilay YAVUZ
O zaman, Giro'ya katılan kalbur üstü sporcular, Valverde, Nibali,.. Fransa'ya katılmayacak mı? Katılsalar da başarılı olamazlar mı?

• Beğen
Tepkiler: cihan cambaz
@Orhan Akarkut Nibali ve diğer büyük çoğunluk katılmayacak; Valverde gelip Quintana'ya yardım edeceğim dedi. Giro+TDF yapmak çok zor; geçen sene Contador denemişti ama TDF'ye geldiğinde hali kalmamıştı...

Geri