Scudo Sports

Giro d'Italia 2016

Bi an o meşhur sprint pozisyonuyla Caleb Ewan kazanacak sandım ama nefesi yetmedi garibimin. Ve tabiki ortalarda dolaşan bi Goril varsa dikkatli olmak lazım. Basar geçer.
:ssrtcbya::ssrtcbya:

Scudo
Yarın 8. etap koşulacak ve sprint etabı olmayacağı için net şu alır da diyemiyoruz. 2 gündür ufak tefek de olsa zaman farkları oluşuyor genel klasmanda ve zaman kaybeden genel klasmancılar yarın bir numara deneyebilirler eğer kendilerini iyi hissederlerse. Özellikle Astana ve Movistar'ın yüksek tempo yapıp son tırmanışta zayıf rakipleri varsa avantaj sağlamak isteyeceklerdir. Ayrıca yarın Strade Bianchi'nin geçildiği yollara benzer toprak yollardan geçeceğiz; 25 km kala geçeceğiz Alpe di Poti tırmanışı 8.4 km ve %6.5 ortalama eğime sahip ve bunun yaklaşık 7 kmsi asfalt olmayan toprak yollardan oluşuyor. Burada sorun yaşamamak önemli olacak, mekanik falan bir problem yaşadığında yanında takım arkadaşların olmazsa geri dönmek çok zor olabilir. Tepeden sonra son kmye kadar iniyoruz ve son km %5 ortalama eğime sahip çok güzel bir etap olacak gibi. Favorilerim;

***** Ulissi, Valverde
**** Dumoulin, Fugslang, Cancellara
*** Trentin, Colbrelli, Moser
** Roche, Visconti, Brambilla
* Busato, Jungels, McCarthy, Nibali

http://www.procyclingstats.com/uploads/uploads00001/original/Stage-1461668007.jpg
http://www.procyclingstats.com/uploads/uploads00001/original/Stage-1461665566.jpg

http://www.procyclingstats.com/uploads/uploads00001/original/Stage-1461665560.jpg

Bugün izleyemeyeceğim ama Bob Jungels favorim etap için.

• Beğen
Tepkiler: taner07
Landa'yı pek tanımazdım. Favori dediler aldık. (@taner07 )
Hayallerimizle oynadılar :)

Bu arada 68 kredilik takımım 100 krediliğe fark atmış.

• Beğen
Tepkiler: Murat A ve bua
Bebek yüzlü katil arkadaşımız Formolo şu son yokuşta kaçış grubuyla beraber kaçsa ne güzel olacak :)

Not : Bu arada Greipel kırmızıyı almış :)

• Beğen
Tepkiler: taner07 ve Kazuya
@taner07

Landa, GC'yi kafayı takmayan, kaçış yapıp puan toplamayı seven bir adam gibi sanki...
Atak yapmak hoşuna gidiyor bence.

Landa geçen sene giro da aru'ya nasıl atak yaptıysa belki tdf'de froome'a aynı şekilde atak yapar. Tabii bu atak froome'dan güçlü olduğunu göstermez.

Ben anlamadım olayı daha Landa'nın yarışacağı yerler gelmedi ki? :D Adamı klasik ve sprint etaplarına göre mi değerlendiriyorsunuz :D Sevmediğim adamı savunduruyorsunuz bana :koptum::koptum: 6. etap biraz dağlıktı o da çok hafifti klasikçiler bile tırmanabildi ;);)

@sadık bostan

Landa zaten takımın diğer lideri aynı yarışa gitmezler, en azından bu sene gitmeyecekler :harika::harika:

Brambilla ve Trentin kaçışta. Etixx Jungel's için bir şeyler planlıyor. Jungels burada kendini parlatırsa Etixx'in bir sonraki TdF lideri olur. Şuana kadar da iyi gidiyor.

Landa konusuna gelince, SKY kendini göstermedi çünkü henüz buna gerek yok. Tüm takım Landa için bekliyor. Sprint etaplarında Viviani'ye yardım bile etmediler doğru dürüst. Landa dediğimiz adam dağlarda yaptığı ataklarla öne çıktı. Bu adamdan Kittel-Greipel'le sprint atmasını mı bekliyordunuz anlamadım ki. 13 etap daha var önümüzde, Landa yarinki ITT'de kendini kurtaracak bi süre yaparsa hala GC için önemli favorilerden biri.

En sonunda Montaugiti önde,kazanır mı bilmiyorum ama onu kaçma potansiyeli fazla olduğu için almıştım. 4 puanlık adam zaten :)

Şu andaki farklara göre pembe mayo Brambilla'ya gidiyor ve Montaugiti 2.oluyor tabi henüz çok erken.

Movistar öne iki adam yollamış,planları var anlaşılan. Giant'ta Nikias Arndt'ı yollamış,bu da çok garip :)

Bir çok bisiklet otoritesi Jungels'i öne çıkarmış,adamım benim.

@Tolga Çelebi

Hocam bana bisiklet otoritesi dediğiniz için gururlandım. :D:D Arndt'ı yollamalarının sebebi Domoulin'in yarından önce pembe mayoyu kaybetmek istememesi, beklenmeyen bi atak olursa Domoulin takip edecek Arndt'da onu çekecektir.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
Aklıma gelmişken söyliyim Giro daki motorlar her virajda veya yol daraldığında kırmızı bayrak sallıyorlar ama yarış nötralize edilmiyor 2 sene önce niye Quintanaya bu kadar yüklendiler?

Astana tempoya başladı :(

Montaugiti'im için yolun sonu demek bu. Biraz daha zorlayıp Brambilla'yı yakalasa bir şansı olur ama.. 4 puanlık adam :p

Valverde de gitti :)

Peloton dağıldı,süper bir 20 km bizi bekliyor :)

Salak yemin ediyorum bu genel klasmancılar ya, Landa ve Dumoulin geride kalmış tempoya yardım etmiyorlar...

Yürü be Montaguti :D

Biraz sonra inecek olan Valverde ve Nibali'ye dikkat.

Geri