Scudo Sports

Giro d'Italia 2016

Scudo
@orthomike
sitesinden etapları indirmeye çalıştım ama gelen dosya açılamadı. Tamamen gönül adamlarından bir takım oluşturup girdim.
sizle benden başka kimse yok şu an :D

Geri sayım devam ediyor.

(link)

Bugünün profilini paylaşacak arkadaş var mı düz etap mı bugün

@x-rayted @orthomike procyclingstatsda bütün profiller var, sprinterleri alırken 2 kere düşünün :)

Kittel alır bugün ya o kalsa bile Graipel alır sıkıntı yok :D

• Beğen
Tepkiler: orthomike
@taner07 Ufacık bir tepe yoksa Kittel abi kalıyor yoksa sona kalırsa koyar 10 metreyi yine :)

@orthomike elinize sağlık, konusunu göremedim yoksa onu da açalım, sagan cavendish falan baya güzel olacak

@Kazuya ben açacaktım da, açıyoruz 2 kişi yazıyoruz gerek yok dedim :koptum::koptum:

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
@taner07 aç en aç, yılmak yok yola devam:)

Pelaton bugün de yatıyor; ortalama hız 38.4 :koptum::koptum: Etap sonundaki 4. kategori tırmanışta Kittel'i dökmek için diğer takımlar tempo yapacaktır bakalım nasıl olacak...

yaw izleyebilen var mı? bir bakayım dedim netten moviestardan biri yerde yatıyorudu? yayın kesildi şimdi? bilgisi olan?

Javier Moreno'nun köprücük kemiğinin kırıldığı söyleniyor, yarışı bırakmış. Ambulansa alıyorlardı sedyeyle, boyun korumalığı takarak...

• Beğen
@Okan A kesin olarak kırılmış, işten fırsat buldukça kafayı çeviriyorum kazayı yakalayamadım.
derken söylediler, kaza ekrana yansımamış henüz.

@Kazuya
sitesindeki canlı anlatıma göre moreno düşmüş.
(link)

Bendeki şirket interneti yavaş , cyclinhub videosu HD kasıyor. ben de adamn gibi izleyemiyorum. Düşük çöz ayarı da bulamadım :(

• Beğen
(link)
şu adresteki yayın daha düşük çözünürlüklü, cyclinghub.tv yerine buradan izliyorum ben...

@x-rayted aynen ben de ordan izleyemiyorum, su canlıhd falan sitesi de mac de calışmıo:(

@Okan A hocam nerdeydin bu vakte kadar, türkçe hem de ,
teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Okan A
Dün kaçış baya öndeyken, Dumoulin kenarı çekip ihtiyaç gideriyormuş, bu arada Lampre atak yapınca Cancellara öne gelip olaya el koymuş, ''Adam olun, Pembe'ye saygı gösterin'' demiş ve atağı tek başına durdurmuş. Giant sporcusu Chad Haga da twitter üzerinden olayı anlatıp, Cancellara'ya teşekkür etmiş.

upload_2016-5-13_17-7-2.png

@taner07
Haga komik yazmış : biz ölümlüler falan :)

Geri