Scudo Sports

Giro d'Italia 2016

@Ahmet.KOÇ wellens de benim hayatımı kurtardı valla, bakmaya utanıyordum sonuçlara kaç gündür. :D

• Beğen
Tepkiler: taner07
Scudo
Yarın bariz bir şekilde toplu sprint finali olacak. Modolo ve Arndt, puan getirin artık be oğlum :acpsnr::acpsnr:

nedense kittelin birazda olsa yıprandığını düşünüyorum ( velogames takımımda olmamasından dolayı olabilir :p) o yüzden greipel veya demare alır diyorum

@taner07 1. belli yine 2. kim :D Çok Kittel'e bakan bir etap yine ya. Sonlara doğru şöyle hatırı sayılır bir tırmanış olsaydı Kittel'i alt edebilirdik :krnz::krnz:

Zakarin yakisikli koçum benim aferim. En az bir etap bekliyorum senden. Geçen sene feci patlamisti ama hep umutlandırıyor beni, belki bu sefer olur...

Nibali de patlamış oh olmuş, aru zevkten dort köşe olmuştur, astana'nin bir numarasi olarak aru'nun tur'a götürülmesi ne kadar doğruymuş onu gördük.

Dumdum beyfendi yüksek irtifa kampi yapmadim vs demiş ama nibalinin önünde bitirmiş. Aferim onu da seviyoruz, insallah sonuna kadar gitsin ama son iki etap hakikaten insan işi degil... muhtemelen oeada tüm genel klasmancilar topluca bizim dumdum'u silkelemek icin ugrasir ve basarir.

Tim Wellens 10 kere kaçıyorsa bunların 2-3 tanesini kazanıyor,bu yönden dirayetli bir sporcu zaten kaçış grubundaki adamlara etap sonu 6 dakikalık bir fark attı.

Lotto ve Etixx takımları turu domine etti şu anda,yarın da Kittel kazanabilir yüksek ihtimalle.

Nibali için olumsuz konuşmak bence erken olur. Hatırlayın 2015 TDF'ye çok kötü başlayıp 18 veya 19.etabı almıştı. Şu anda ki 30-40 saniyelik farklar çerez durumda. Genel klasmanda hiç bir şey belli değil şu anda. Bir şeylerin şekillenmesi için ben en az 2 zirve finişi ve 1 zamana karşı görmemiz gerektiği kanaatindeyim.

Zakarin'i unutmuşum,Purito'dan sonraki yeni lider konumunda.

Kittel patlar Nizzolo alır. :islik: 4. kategori gösterilen yokuş eğim olarak çok olmasa da (%4) 15km uzunluğunda ve son kısmı başına göre daha sert.

• Beğen
@Oğuzhan Y. 4.kategori olmasının sebebi senin dediğin Terni kasabasının başından itibaren saymıyorlar yokuşu, yoksa senin hesap 15 km civarı tutuyor ama %4e denk gelmiyor o zaman %3 ila %2 arasında bir şey çıkıyor diye biliyorum, biraz yukarıdan alırsan yani son 5-6 kmyi alırsan %4 çıkıyor olması lazım gerçi net bir bilgi bulamadım ama :koptum::koptum:

• Beğen
Tepkiler: sabitkamera
Bugün Astana'da suç bence Nibali'nin performansı değil. Tamamen sportif direktörün yarışı okuyamaması ve atağı planlamaması.

Yarın için benim de favorim Marcel. Etixx çok taktik gidiyor Giro'da. Sprint finişi yoksa Jungels ve Brambilla'yı öne gonderip takımın geri kalanını Kittel'le birlikte grupetto da rolantiye alıyorlar. Jungels de fena gitmiyor. Etixx ve Soudal ne istediğini çok iyi biliyor ve uyguluyor. Diğer takımlar henüz bu şekilde taktik uygulayamadılar bir türlü.
Domoulin ise tamamen kendi çabaları ile bir tren bulup kullanıyor takımından alabileceği fazla bir destek yok. Buna rağmen takdir etmek gerek.

@taner07 Olabilir Taner ben pek detaylı bakmadım Tour Tracker programından bakıp yazdım. :okyrm:

Screenshot_2016-05-12-22-47-04.png

Strava'da segment bulamadım ama rota buldum. :D

(link)

Etap öncesi kısaca yazayım. Profil şu şekilde:
T07_Foligno_alt-PRE.jpg
Bu etap en son 2014'te kullanıldı ve o gün etabı Nacer Bouhanni aldı.
170'inci km'de %5'lik Valico della Somma var ama bu tırmanışın kolay yolun geniş olduğu söyleniyor. Ancak her sprinter takımı bir kişiyi kaçışa gönderecektir. Sprinterler sıkıntı yaşarlarsa etap kaçışa da gidebilir düşük ihtimal de olsa ancak dünden sonra kaçışa kolay etap verirler mi bilemem.
Son bölüm:
T07_Foligno_ukm-PRE.jpg
Kittel, Greipel, Demare, Hoffland, Caleb Ewan favorilerim.

• Beğen
Nibali olayı çalkalanıyor vallahi Astana Sportif Direktörü Martinelli "Ben atak yapmasını söyledim fakat hata yaptım Nibali savunmasız kaldı" diye bir açıklama yapmış, Nibali de "Bizim taktiklerimizin yanlış olduğunu düşünüyorum, belki de takım arabasından gelen bilgilere çok fazla güveniyorumdur" demiş.

(link)
(link)

https://3.bp.blogspot.com/-cYa03hykOoE/UXMLPNWGhrI/AAAAAAAAAUg/HyGvyOnjrlo/w800-h800/greipel+gorilla.jpg

• Beğen
Tepkiler: hashus1099
arkadaşlar Tour of California için lig oluşturdum. Katılmak isteyenleri beklerim.

League Name: Bisiklet Forum
League Code: 13101308

• Beğen
Tepkiler: Kazuya ve taner07
Geri