Scudo Sports

Giro d'Italia 2016

adam iyi gidiyor alacak gibi.

Scudo
sele canını yakmasa bari . o nasıl bir oturmadır :ssrtcbya:

wellens ,,arkada iki kişi,,

fulsang takip ediyor.

1500 metrelere vay anasını .

Havai fişekler patlıyor

Nibali erkenden sazı eline alırsa olmaz ama böyle..Büyük fark olur yalnız

@yns2ylmz
Arkayya geçmiş hemrn görmedim Dumoulin 2 hafta mayoyu giysin sabret messina köpekbalığı

Bugün etap peloton vs. Valverde şeklinde geçti son bölüme kadar. Wellens doğru zamanda atak yapıp kaçış grubuna katıldı ancak bu gerçekten bir taktik miydi emin değilim çünkü peloton kaçışı yakalayabilirdi. Pelotonun kaçışı yakalamayacağı anlaşıldığı andan sonra Wellens harika bir eforla etabı aldı.

• Beğen
Tepkiler: taner07
Nibali'nin atacak tek kurşunu vardı herhalde biraz zaman kaybetti atağın üstüne.

• Beğen
Tepkiler: taner07
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
RnkRiderTeamWTUCIPCSTime
1(link)(link) 16100804:40:05
2(link)(link) 840501:19
3(link)(link)42035,,
4(link)(link) 212251:22
5(link)(link) 14181:24
6(link)(link) 15,,
7(link)(link) 121:29
8(link)(link) 101:33
9(link)(link) 8,,
10(link)(link) 61:36

2.dağ etap galipleri,,,

1-wellens
2- fuglsang
3- zakarin

1.dağ etapta

1- ulissi
2- tom dumoulin
3- stevens

Wellens, Diego Rosa'ya özendi ama onun gibi yapamadı

Domoulin ile Zakarin çok iyi gidiyor

KONU DIŞI
calıfornıa turu başlıyor onun içinde oda kuracakmısınız.

Güzel bir sıçrama yaparak 1187 puanla 6155. sıraya atlamışım :koptum::koptum: Dumoulin, Siutsou, Zakarin ve Majka iyi sonuç aldılar.

@Murat A hocam bir düzeltme yapayım; Valverde ömründe ilk defa Giro'da yarışıyor ;);)

Beklediğim gibi bir etap oldu aslında sadece önce kaçanlardan biri yerine son kaçanlardan biri kazanır diye düşünmüştüm; Valverde'ye tabi ki yar etmediler etabı :koptum::koptum: Landa ve Nibali rakiplerine zaman kaybettiler, onlara uyan bir etap da değildi zaten. Nibali'nin gerçekten iyi durumda olmadığını onaylamış olduk...

Geri