Scudo Sports

Giro d'Italia 2016

Scudo
***** Diego Ulissi, Colbrelli
**** Moser, Navardauskas, Trentin, Ardnt
*** Battaglin, Haussler, Sbaragli
** Busato, Tsatevich, Howard, McCarthy
* Clarke, Kangert, Oss, Formolo, Montaguti, Wellens, Roche, Visconti, Amador

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/upload_2016-5-10_18-13-52-png.68856/

listeden ilk 10 'a girenler,nibali geri döndü,ve zakarin,valvarde,brambilla

tom'a bundan sonra dikkat ,ilk üç 1. dağ etapta

1-diego ulissi
2- tom dumoulin
3- steven kruıjswıjk

Valvarde, nibali, chavez, zakarin daha bu dandik sayılacak kadar hafif egimli etapta bile hemen yukarılara yerleşti.

6. Etaptan sonra inşallah bol olayli, bol patlamali, bol çekişmeli bir tur izleriz...

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
Hansen belliki takımı için gelmiş. Sanırım çok bir kaçış göremeyeceğiz ondan :agla:

Puanlar açıklanmış; 509 puanla birinci oldum :koptum::koptum: Bugün etaptan önce 14.5 bin kişi içinde 10.5 bininciyken puanlar açıklandıktan sonra 5.5 bininciliğe yükseldim tek etapla 5 bin kişiyi geride bıraktım :ssrtcbya::ssrtcbya:

127 puan :) 14460 kişi içinden 14250.olmak büyük başarı :) Ben sprint istiyordum ama.

Bu velogames bu yüzden zevkli 3.etap birinciydim,bugün ki etapta sondan 3.yüm :)

• Beğen
Tepkiler: baykuş97
@Emrah Özşahin emrah senin yüklediğin türkçe yayin olmasa, berkemlerin geyik muhabbeti olmasa hayatta tur izlemezdim.
Ingilizlerde muhabbet sıfır, hicbir tat alamadim.

Sayende gecen sene fransa ile basladim sonra dönüp giro'yu da izledim. Şimdi bağımlılık oldu. Daha eskileri olsa onlari da izlerdim...

Tekrar teşekkürler. ..

@Kudret Kurtcebe
Hop, yedirmem adamımı!...:D

Bu sezonda kendi isteğiyle kesin bırakıyor abi. Son demlerinde işin zevkini çıkarıyor bence.

Zamana karşı üstadı, Olimpiyat şampiyonu, Rüzgarın oğlu, Dört kez zamana karşı Dünya şampiyonluğu yaşamış bir isim. Ulaşılabilecek en yüksek hızlara ulaşan adamlardan biri. Spartaküs.
cancellara.jpg
Asıl bırakıcam deyipte bırakamayanlar var. Mesele Contador bu sene bırakma sözü vermişti sonra vaz geçmiş. Zaman da vermiyor artık. Sonuna kadar devam diyor.

Lampreye hic yakıştıramadım ben ya. Astanaya cuk oturacak adam aslinda. Kaliteli domestiklerle beraber fransada froom'a karşı izlemek isterdim.
Maalesef aru henüz o seviyede değil gibi gorunuyor.

Contador gittikçe düşecek, nibali ha keza, aru ise 2-3 seneye ancak pişer gibi... o arada froome krallığını ilan edecek gibi...

Astana'dayken isyan edip atak yaptığı etaptan sonra bir daha astanaya dönemez galiba.
Telsizde caresiz hallerini hala hatirliyorum :)

Geri