Scudo Sports

Giro d'Italia 2016

@Zekeriya Çab
bir hazırlıksızlık kesin söz konusu nibaliye suluk olan bisiklet verdiler. su mu içecek 5 dk içinde..

Scudo
Yo başka da sülüklu bisiklet vardı. @x-rayted
Suluk kural olabilir yada izin verilen ağırlığın ince ayarı onunla yapılıyor olabilir.
Bana kalırsa bukadar kısa olana yarışta yanlış şekilde vites değiştirmek yeterince salakça. Bacaklarımdan gücü kesip değiştirse 1 saniye ama zinciri yamultup kulak koparınca 10 saniye kaybedersin.

@taner07
Zakarin'i görünce hayret ettim. Seninkiyle aynı. Hatta pedalı çevirirken aynı şekilde sol diz içe doğru gidiyor. Profesyonellerde de böyle şeyler varmış demekki.

Kruijwiek bir yana, günün sonuçları Nibali ve Chavez Valverde'yi tekrar piste çağırmış oldu.
Nibali, Chavez ve Valverde'nin yakın oranda şansları var.

Nibali ve Valverde'nin en önemli avantajları takım arkadaşları.
Tırmanışlarda, tırmanış etaplarında yüksek tempo yapıp diğerlerini ve bilhassa pembe mayoyu dökmeye çalışacaklar.
Ayrıca, bunlardan hiçbiri tırmanış finallerinde Contador, Quintana, Froome gibi atak yapamaz bence, Nibali hariç.
Nibali de güçsüz görünüyor. Oysa aradaki farkı kapatmak için yeterince fırsat olacak...
Bir bisikletçinin ilk ve en önemli meziyeti bırakmamaktır.

• Beğen
Tepkiler: taner07
yağmurlu ve serin bir izmir gününde, tam evde oturup güzel bir yarış izlemek isterken adamların teker teker tırmanacağı tuttu..

ehh yani :hihi:

@MehmetAliB.
Adamın annesiyle babası emmicocuklariymis. O yuzden 2 tane uran var :D

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Arkadaşlar bugün izleyemedim.Kısa bi özet geçebilir misiniz?

Nibalinin mekanik sorun yaşayıp süre kaybetmesi çok üzücü olsa da biz izleyiciler açısından sevindirici. Bundan sonra daha hareketli bir tur izleyeceğimiz kesin. Nibali farkı kapamak için atak yapacaktır ancak Kruijwiek de oldukça güçlü gözüküyor. Henüz erken tabi ama tur şuan için Kruijwiek'in kucağında diyebiliriz.

@Zekeriya Çab
yalnız uran uran'dan daha iyi performans gösteriyorlar, devamlılıkları da kittel'den iyi :D

Bugün dinlenme günü. Öncesi için görüşlerinizi sonrası için tahminlerinizi alalım.

Dünkü etapta Firsanov Tinkoff aracı tarafından engellenmiş. Belki de etabı alıyordu.

@sabitkamera 30 saniye oynamaz burada be hocam :D

Kıroyşvayk'ı bilen bilir, bu adam büyük turlarda genelde 3.haftalarda daha da güçleniyor, ben Giro'yu kazanacağını düşünüyorum :harika::harika:

• Beğen
Tepkiler: x-rayted
@taner07

Bilemiyorum bence oynayabilir. Adam hem temposunu kaybetti. Hem tırmanış sırasında neredeyse durdu hem de siniri bozulmuştur.
Ama eminim ki daha iyi derece yapacakmış.

Lotto takımına büyük iş düşüyor. Gelsin grubu çeksin demiyorum ama tüm atakları Kruijskwijk tek başına savuşturmaya çalışırsa düşebilir.

• Beğen
Tepkiler: SamiKZ
@sabitkamera Kıroyşvayk'ın dağlarda tek başına kalacağına kimsenin şüphesi yok bence ama aklıma takılan arkasındaki 3 kişiden biri atak yapıp yakalandığında direk olarak diğerleri atak yapacak mı? Atak yapıp gidince diğerleri ulan ben niye kaybediyorum deyip kaçanı kovalayacak mı? :D Chaves'den şüphem yok atak yapar ama Nibali ve Valverde çakallık yapabilir :koptum::koptum:

• Beğen
Tepkiler: sabitkamera
@taner07

Nibali ve Valverde'nin kaybedecek bir şeyleri yok bence. Her türlü riski alır her türlü çakallığı yapacaklardır.:D Bana kalırsa Nibali veya Valverde önümüzdeki günlerde saçma bir atak yapıp kendini pimini çekecek. İkisinden biri.

Nibaliyi bilmem Valverdenin hiç bir şekilde atak yapmayacağını sadece farkı korumaya çalışacağını bir şey yapacaksa 20. etabın sondan bir önceki 1500 m irtifa kazanımlı manyak tırmanışında yapmaya çalışacağını düşünüyorum.
Valverdede atak yapacak güç yok bence yani tabii ki vardır da erkenden yaparsa tamamen tükenir gibi geliyor bana.

Geri