Scudo Sports

Giro d'Italia 2015

@Derya Keçeci

Katılıyorum, 6 dk farkla kazanınca 2 pembe mayo vermiyorlar, Contador TdF için çok kasmadı son 2-3 etap.

2012 TdF Wiggo - Froome = 2015 Giro Aru - Landa (Domestique'in takım liderinden daha iyi olması)

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Scudo
@acatlikan
Olmaz... deyip kesip atmak lazim.
Türkiye' de yol bisikletcisi sayisinin bu ülkelerdeki düzeylere gelmesi lazim önce. Bu sayiya yaklasabilmesi icin de karayolu aginin o düzeye gelmesi lazim. Buna ek ve paralel olarak insanlarin alim gücünün o düzeye gelmesi lazim..... Dolayisiyla bu konu uzar gider böyle..... Ben yine olmaz deyip kesip atayim, en azindan ben göremem diyeyim.. :(

@ihtiyar Bu son yıllardaki gözle görünür kullanıcı artışı böyle devam ederse benim dede olduğum zamanlarda belki görürüm, ama bu işin düzgün büyümesi lazım. Yollar yaptım oldu şeklinde değil de olması gerektiği gibi yapılırsa, çocuklar bilinçlendirilir ise, trafikte saygı olursa, belediyeler kampanyalar yapıp topluma ulaşılabilirler ise belki.. Belki...

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
Bunlar yarışıyor mu , yoksa tura mı çıkmışlar ? :)

@SBF teşekkürler canlı resimler için. az önce 7 laps to go yazdı, bunlar aynı yerde mi dönüp duruyorlar?

Az önce Vino "tinkoff un kardeş takımları olduğunu, kazanmalarına onlar kadar sevindiklerini söyledi. Ayrıca eski sporcuları Contodor hangi takımda olursa olsun desteklediklerini ve sevdiklerini belirtti."

Ben Eurosport Rusya dan izlediğim için, spiker her etapta Astana, Tinkoff ve Katyuşa dan yetkililerle telefon bağlantısı kurar.

Mezgec acaba son gün bir güzellik yapar mı diyordum, lastiği patladı ya lanet olsun...

Çok sıkıcı değil miydi finali ?

etixx yattı, son metrelerde kopardı denebilir. Son metrelerde adamı çekmedi zaten hiç

Hiçbir takımın güçlü sprint treni olmadığı Giro'da defalarca kaçanlar kazandı, son günde de hiç bir takım çalışmayınca kaçanlar yine aldı. Keise zaten daha iyi sprinti olan bir adam, güzel galibiyet. Sonrasında Dubridge ile kucaklaşması da güzeldi :)

• Beğen
Tepkiler: Can Akan
Uran'dan beklediğini alamayan Etixx'i son etapta Keisse kurtardı.:)

Kaç defadır büyük turların son gününü izleyememe laneti benim üzerimde devam ediyor. Bir şekilde kaçırıyorum nedense, kısmet. Tebrikler Contador. Seneye Aru alabilir demekki Giro'yu .

21. Etabın son 70 km si ve ödül töreni. Dün istanbulda olduğumdan uzaktan pc ye bağlanarak halletmeye çalıştım dün seste bir problem olmuş. Bunda herhangi bir problem görünmüyor.

Geri