Scudo Sports

Giro d'Italia 2015

@taner07 Nasıl "sessiz, sakin doğasıyla bilinen bir adam, agresif değil" diyebilirsin ki? Adam son iki gundur rakiplerine ana avrat sover gibi hard core biniyor bisiklete :D

Scudo
Contador, Hesjedal ve daha birkaç ismin bisikletleri, dünkü yarış sonrası "motor var mı?" yönünden incelenmiş.

19. etabın ilk dağlık bölümü bitecek. Eurosport hala tenis maçını gösteriyor.:mad:

@N.ÖZKAN adamlar napsın az sonra tenis severler başlıcak bisiklet yayınına döndü yayın diye:)
hiç olmamasından iyidir iyi..

raisport.rai.it/dl/raiSport/dirette/ContentItem-49340f1d-5246-4cf7-931f-75d65af039e7.html bu linkte var nette
italyanca

zaten italyada bile yayın 14:40 ta başlıyor bildiğim kadarıyla onların saatıne göre

yani 15:40

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
@N.ÖZKAN

ya en azından haber, survivor ne bileyim ahmet çakar futbol falan girmiyorlar. Sonuçta gironun bisiklet için önemi neyse roland garros da tenis için o. ben şahsen spor bayramı yapıyorum. bir tarafta bisikletçiler, bir tarafta tenisçiler......

şirket bilgisayarı canlı yayınları açmadığı için mecbur burdan takip ediyoruz :(

(link)

Motor mevzusu yine geçiyor, işte benim gördüğüm bir örnek :)

upload_2015-5-29_16-48-29.png

Ama görüyoruz ki gizlemesi pek mümkün değil; zira arkadaki çantada motor var ve kadrodan kablo geçiyor :) 100 watt civarı bir avantaj sağladı söyleniyor.

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
@Onur DOĞRU
@S.Koca
Bizim işyeri bilgisayarı sadece bunu açıyor diğerlerini açmıyor.
(link)

@x-rayted Bizde direk blokluyor zaten. Visconti tırmanış klasmanında liderliğe yükseldi sanırım.

hesjedal motoru çalıştırdı sanırım :D

• Beğen
Tepkiler: Can Akan
Aru ne yaptı öyle 6 km daha devam edebilecek mi ?

rigoberto uran uran benim için hayal kırıklığı oldu giroda

Geri