Scudo Sports

Giro d'Italia 2015

Scudo
Colombia'nın tırmanıçıları meşhur derler hep nairo dışında sonuca gidebilecek kaç isim var ki ? Atapuma bmc'ye geçtiğinden beri ne yaptı ? Bilen varsa paylaşsın betancur , aru , uran gibi isimler ancak etap alabilirler GC da birşey yapamazlar contador'u yine tek geçiyorum froome dışında onunla başabaş kapışacak bir isim yok şu an için zorlarlar ancak koparamazlar

Ülkeden sprinter yada zamana karşıcı çıkmıyor sadece yokuşçu çıktığı için böyle söyleniyor.

Kolombiya'dan Nairo dışında iş çıkmaz bir kaç sene daha, Uran'ın bir kere takım seçimi ve yukarıdaki arkadaşın dediği gibi kafası başka yerlerde gibi ilk 10 belki ama bu sene ondan podyum beklemiyorum ben. Betancur'dan bahsetmeye bile gerek yok ya nevi şahsına münasır, göbekli tırmanışçı :D Atapuma daha genel klasmana gidebilecek seviyede gibi değil, daha çok gelişmesi lazım. Contador'un olduğu yerde başka favori olması mümkün değil zaten, koçum bu sene dubleyi yapıp bıracak gelecek sene :)

Lotto Soudal ve IAM Cycling'ten sonra Giant-Alpecin'de kadrosunu bildirdi. Giro'da takıma Luka Mezgec liderlik edecek..

(link)

• Beğen
Tepkiler: taner07
@taner07

duble konusunda bir insallah da ben diyeyim :) ama cok cok zor. ozellikle fransada ben froomeu favori goruyorum. bu sene kimseye birakmayacak gibi gozukuyor.

giroya gelirsek; acik favori tabiiki contador gibi gozukuyor. ama contador bu seneye cokta iyi baslayamadi bana gore. endulus turundaki etap galibiyetinden sonra, bir sonraki gun froomeun ataklarina cevap veremedi. kisa mesafe kalmasina ragmen, uzun saniye bir fark yemisti.

yine ayni sekilde adriaticoda da formda gozukmedi. simdiki durumu nasildir bilemiyoruz. ama buyuk turlarin motivasyonu farkli olur. contadoru kim zorlar dersek, kesinlikle porte olacak bu sene. porte sezona muthis basladi ve cok istekli gozukuyor. ayni zamanda ben arudanda supriz bekliyorum. giroya bayiliyorum.. bir baslasa artik, gunler gecmiyorrr.. :)

Takımların hepsi açıklansın hele bir de biz de ilk 10'muzu yaparız :):)

@Ali Demir Duble konusunda ben inşallah demeyeceğim maalesef :D Ama en son okuduğum röportajında Contador iyi durumda olduğunu, son 3 haftadır iyi bir antreman dönemi geçirdiğini, ideal kilosuna düştüğünü ve Giro'ya hazır olduğunu söyledi.1998'de Pantani'den beri yapılamayan bir dubleyi sezon hedefi olarak açıklaması bile aslında onun azmini,cesaretini,meydan okumasının büyüklüğünü gösteriyor.Umarım zevkli,çekişmeli,güzel bir tur izleriz..

TREK'te kimler var acep...??? o_O

@Özgür R

Pantani için mi yapamasın diyorsunuz yoksa başka favoriniz mi var Fransa için? Biz rengimizi belli ettik sizden de duyalım :komik:

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
@taner07 Pantani için demiyorum :) Ben Sky takımı taraftarı olduğum için doğal olarak Porte kazansın isterim.Siz Giro'yu cebe koymuşsunuz bile baştan desenize :)

Şaka bir yana Giro'nun favorisi Contador bana göre de..Porte kazansın isterim ama işi zor..Başarabilir mi evet ama Contador'u alt etmek kolay değil..

Contador ve froome gibi ustaların neler yapacağı belli olmaz ama ıkı buyuk turu planlayan bi yarışmacının domestiklerinin önemi daha büyük bence...iki buyuk turu başarıyla tamamlıyacak liderini korucak bir domestik kadrosu varmı tinkoff un bilemiyorummm...bu yuzden contadorun giro veya tdf den birini aalacağını diğerinde geçileceğini düşünüyorum.. ikisini hedeflerken ikisinden de olmasında...benim tahminimm giro-contador,tdf-froome alır...bu arada contador favori bisikletçimdir ama bu zamanda iki buyuk tur almak çokkk zorr,imkansız gibi bence....

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
@H.Nadir Katılıyorum dediklerinize..İmkansız değil ama zor olduğu kesin..Zaten bu dubleyi başarabilecek pelotonda 1-2 adam var bunlardan biri de Contador.

• Beğen
Tepkiler: H.Nadir
@Özgür R

tdf yine kaldırım taşlı yol var galiba tam emin değilim ...geçen seneki etaptta nibali ve muhteşem domestiği fulsang ne kadar süre farkı yapmışlardı burdaaa,contadoru bu şekilde taşıyabilecek bir domestiğinin olduğu düşünmüyorumm...geçen seneden beri tırmanışlarda contadorr tek başınaa mucedele ediyorr..giro dan cıkıp tırmanışarda froome ile kapışması çok zorr..birde domestik kadrosuna bakınca sky ın daha iyi bi kadrosu var...

@H.Nadir

Sagan var :) Kadro olarak bakarsak bende Sky'ın bir adım önde olduğunu düşünüyorum..

Evet aynen öyle Uran 4 pervaneli şu üzerine kamera konan aletlerden satıyor ve aklı fikri hep ticarette, yani zihni arınmış temizlenmiş halde değil, @Onur Ali İmren

Geri