Scudo Sports

Giro d'Italia 2014

@nurullah memiş

tivibu üyeliği yapabilirsiniz yada eurosport un kendi sitesinden üyelik yaparsanız 4,99 EUR gibi aylık ücreti var Tivibu TTnet üylerine 8,9 TL olarak ücret uyguluyor.

Scudo
Purito tt yi geliştirdiyse en büyük favori gibi(artık alsın),tinkofftan roche geçen senedeki yokuş performansı varsa şüphelilere girebilir.Dominant gc adayı olmayışı çok güzel,zevkli olacak.

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
Arkadaşlar bir kez daha anmak için paylaşıyorum. Giro d'Italia 2011 3. etabında düşerek hayatını kaybeden Trek takımı bisikletçisi Wouter Weylandt'ı anmak için o sene bir sonraki etap olan 4. etapta pelotondaki tüm takımlar sırayla öne geçip saygılarını sundular. Finişe yaklaşınca da Trek takımı öne gelip hep birlikte finişi geçtiler. Birbirlerinin omuzlarına ellerini koyup ağlayarak geçtikleri o finiş hiçbir zaman unutulmayacaktır. Yapabilenler VPN kullanıp videoyu izlesinler.

Bu sene de 108 numaralı forma kullanılmayacak. R.I.P. Weylandt!

@kerem oktar

sağolun hocam tivibiyu kapattım ama bakıcaz bi çaresine.

Teşekkürler!
İyi seyirler arkadaşlar,yarış başlıyor.

Tırmanış etaplarını heyecanla bekliyoruz.

Murat bey klavyenize sağlık gerçek bir giro motivasyonu barındıran ifadeler ile bizleri adeta yarına hazırlamışsınız pembelerin savaşı başlıyorken ekran başında olmamak mümkün mü zaten ? Favorim elbette purito ama cadel de hesjedal da kazansa da mutlu olurum nairo zaten mest eder durun bakalım bekleyip göreceğiz keyifli bir giro diliyorum tüm forum ailesine
http://www.santinisms.it/wp-content/uploads/2014/03/RE942004GIRO_FRONT.jpg

insanlar nasıl da ilgi gösteriyorlar, ne güzel bir sevinç var ve sayı olarak çok fazlalar. işte bisiklet sevgisi ve kültürü. matara toplayıp, satmazlar heralde :)

Garmin gider katusha tt de çok kötü yahu purito kaybederse ttden kaybedecek :( seyirciler dediniz gibi müthiş hiç aralıksız dopdolu heryer

yanlız 4 kişi düşmüş 3 unun kafası yere fena çarpış kask takmasalar neler olurdu kim bilir kask takmak sakıncalı diyenlere duyurulur kask hat kurtarır.

Ve beklendiği gibi oldu bence ilk 3

1- Orica Greenedge
2- Omega Pharma Quick Step
4- BMC Racing Team

• Beğen
Tepkiler: prokamikazae
Dün yarışı izleyemedim, zaten takım zamana karşılar çok ilgimi çekmiyor, yarışı tamamen iyi takımı olan kazanır gibi bir duruma getiriyor. Garmin kazasına çok üzüldüm Dan Martin köprücük kemiği kırılmış, yarıştan çekilmiş çok üzücü durum takım lideri değildi ama etap kazanmak amaçlı ataklar yapacak birisiydi, geçmiş olsun. TTT tekrarı birazdan saat 10.35 gibi Eurosport 1 de başlayacak dikkatlice izliyicem.
Ayrıca Rigorberto Uran Uran ın özel Tarmac 'ı görmek isteyenler için Kolombiya renkleri ve İnka desenleri içeren bisikleti. Daha bisiklete binmeden görmek isteyenler için.... (link)

Arkadaşlar eurosport 2.etabı yayınlamıyor mu? Yayın akışlarında görünüyor,ben nerede hata yapıyorum??

@Onur Ali İmren

Baktığınız yayın akışı Türkiye saati ile değil, Orta Avrupa saati muhtemelen. 15:30'da başlayacak.

• Beğen
Tepkiler: Onur Ali İmren
Geri