Scudo Sports

Giro d'Italia 2014

Scudo
kittel cavendish den daha iyi bence, rakipsiz olduğunu düşünüyorum

cavendish neden katilmadi bu sene giro'ya yada katildi da ben mi binmiyorum, su an kendisi califonia'da yarisiyor sacramento yolunda

Cavendish California Turu'nda. Hatta ilk etabı çok ince bir farkla kazandı.

• Beğen
Tepkiler: prokamikazae
Cavendish fransa ya hazırlanıyo,ondan dolayı giro katılmadı.

@tuna k

Cavendısh'in patlayıcı gücü çok iyi ama Kittel'in acı eşiği fazla haliyle sprint mesafesi 200 metreyi bulabiliyor maximum nabızda 200 metre kadar top speed yol alabilmek hele ki yüzleri geçmiş bacaklarla herkesin harcı değil adam gerçekten hakkını veriyor artık cav'in daha çok zorlanacağı aşikar treni çok çok iyi çalışmak zorunda yoksa şansı zor sprint etaplarında

• Beğen
Tepkiler: yucel gulesenoglu
Cavendish' in bacaklari daha hizli, ama Kittel bir hayvan(!) gibi! Aralarinda cok büyük cüsse farki var. Cavendish daha yetenekli olmasina ragmen digeri büyük oldugu icin bazen baskin cikabilir. Greipel da ayni tonajda! :) :)

@Serkan.ÇABAŞ

Kaynak gösterir misiniz? Ben böyle bir şey bulamadım.

Yahu bu salgın oraya kadar mı gitmiş. Burası da ateş ve ses kısıklığından kırılıyor. Çok güzel sprintler izleyecektik. Geçmiş olsun diyelim artık...

herkes dustu be bu ne, yerler buz gibi kaygan, fena yagmur var

4. etaptaki son sprint en az Kittel kadar güzeldi. Sporcular MTB yarışlarındaki gibi olmuşlar yalnız. Gözlükler çıkınca anlaşılıyor :)

Maşallah dediğimiz kırk gün yaşamıyor.

Deli fişek Marcel hastalık sebebiyle yarıştan çekilmiş :(

(link)

Nacer haketti giant alamadigi iyi oldu 10 km bide pelotona yetismeye calisti nacer FDJ yide valla nacer sevdirmeye basladi

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
@Uğur S.

yavas yavas cok guzel geldi...

Tom vellers erken rahatladi bassa alirdi rahat

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu etabi izleyemedim son kilometrelerin videosu var mı bulduğunuz?

Geri