Scudo Sports

Giro d'Italia 2013

Sky şahmeran olmuş Nibali'yi sokacak,Cadel gizliden taşın altından sıvışacak.

Scudo
uran bugün pembe mayoyu giye bilirdi
geçen gün wiggoya yardım için geri gelmeseydi... wiggo nun son bir kötü etap geçirme şansı kaldı artık yoksa kendisi podyum göremeye bilir uran ipleri alır eline

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
eee biz bu etapların tekrarını nerden izleyeceğiz, kaynak falan var mı acaba ?

Türkçe olarak Eurosport kısaltılmış tekrarlarını veriyor. Ingilizce olarak cyclingtorrents.nl sitesinden indirebilirsiniz.

Sylvain Georges bugün etaba dopingli çıktığı için başlamamış

wiggo ya geçmiş olsun der
yeni favorim cadel dir bu turu alır

Biraz şeye benzedi; futbol doksan dakika sürer ve Almanlar kazanır. :) Sprint etabı saatlerce sürer ve Cavendish kazanır. :D Hangi pozisyonda olursa olsun, günündeyse kazanıyor. 100'üncü galibiyetini almış bununla birlikte. Ne diyelim; çalışınca oluyor. :D (son zamanlarda bazı belediyelerin mottosu, komik şekilde)

wiggo zaman kaybettimi
yoksa giro yağmurdan herkesi aynı mı sandi bilgi varmı bununla ilgili ?

General Classification after Stage 12
ITA 1 NIBALI, Vincenzo (ASTANA PRO TEAM) 46:28:14
AUS 2 EVANS, Cadel (BMC RACING) + 41
COL 3 URAN URAN, Rigoberto (SKY PROCYCLING) + 2:04
NED 4 GESINK, Robert (BLANCO PRO CYCLING) + 2:12
ITA 5 SCARPONI, Michele (LAMPRE-MERIDA) + 2:13
ITA 6 SANTAMBROGIO, Mauro (VINI FANTINI - SELLE ITALIA) + 2:55
POL 7 NIEMIEC, Przemyslaw (LAMPRE-MERIDA) + 3:35
ESP 8 INTXAUSTI ELORRIAGA, Benat (MOVISTAR TEAM) + 4:05
ITA 9 POZZOVIVO, Domenico (AG2R LA MONDIALE) + 4:17
POL 10 MAJKA, Rafal (SAXO-TINKOFF) + 4:21
COL 11 HENAO MONTOYA, Sergio Luis (SKY PROCYCLING) + 5:06
EST 12 KANGERT, Tanel (ASTANA PRO TEAM) + 5:08
GBR 13 WIGGINS, Bradley (SKY PROCYCLING) + 5:22
COL 14 BETANCUR GOMEZ, Carlos Alberto (AG2R LA MONDIALE) + 5:26
CRO 15 KISERLOVSKI, Robert (RADIOSHACK LEOPARD) + 5:57
RUS 16 TROFIMOV, Yury (KATUSHA) + 6:08
ITA 17 PELLIZOTTI, Franco (ANDRONI GIOCATTOLI) + 6:55
ESP 18 SANCHEZ GONZALEZ, Samuel (EUSKALTEL EUSKADI) + 7:46
ESP 19 VALLS FERRI, Rafael (VACANSOLEIL-DCM) + 8:41
ITA 20 CARUSO, Damiano (CANNONDALE PRO CYCLING) + 8:43

wiggo 3 dakika kaybetti nerdeyse..

edit: (link)

https://pbs.twimg.com/media/BKd9o_RCMAABfLl.jpg

yarışa öncülük eden araç : )

Bu sabah açıklandı Wiggins yarıştan çekildi sağlık sebebiyle.

@Onur Galatalı

Uran'ın kontratı bu sezonun sonunda bitiyor. Muhtemelen başka bir takıma geçip, liderlik görevini üstlenecek. Sky'dan devam edeceğini sanmıyorum bu sebepten. Bence tam yeri, tam zamanı Uran için. :)

Son 1 kilometre. Cavendish kazanır diyorum ben yine. :) Takım treni gayet iyi taşıdı. Böyle olacağı belli oluyor.

Çok az farkla Cavendish aldı. Erken başladı sprinte. Bittiğinde kendisi de bitmiş haldeydi. Vay anasını diyorum...

Nizzolo son metrelerde çok yaklaşmış gerçekten, şimdi baktım. O kadar erken başladı ama yine de vermedi. 40. bireysel etap zaferi olmuş. Oy oy oy...

Son 65 kilometreyi izleme şansım buldum çok çeşitli senaryolar denendi etap boyunca ancak QPS pelotonun liderliğini aldığında tamam dedim Cav etabı istiyor aslında kaçış grubu oldukça iyi ve formda görünüyordu hatta son olarak 3 kişiye düştüklerinde aceba bir sürpriz olurmu diye düşünmeye başlamıştım ancak hızını gitgide arttıran pelotonun hızına daha fazla dayanamadılar ve Cav takımına bir etap zaferi daha kazandırmış oldu nizzolo ' da oldukça iyiydi ama 2.cilikle yetinmek durumunda kaldı :rolleyes:

Bu sene hava koşullarından dolayı Giro seyir zevki vermiyor.

Yarışan spocuların yerinde olmak istemezdim . Islak zeminden dolayı düşmek hakikaten ciddi şekilde moral yıkıcı olmalı, ayrıca yağmurdan ıslanıp birde üstüne rüzgar yemekte keza öyle. Bakalım dağlık etaplarda neler olacak ?

@cömert özen
Pek bir şey olmayacak. Kar sebebi ile pazar gün ki Mont Cenis ve Galibier iptal edilmiş.
https://pbs.twimg.com/media/BKfs-hOCEAEzFJX.jpg

ya daha önceki girolarda hiç böyle hava sorunları oldu mu ?
bu sene epik bir tur izliyoruz sanki

Visconti müthiş efor sarfetti ve etabı aldı. Epeyce farklı bir galibiyet oldu. Bittiğinde ayakta duracak hali yoktu, yere yığılmak üzereydi. :) Betancur da son metrelerde ikincliği aldı, Niemiec'i geçti.

Evans ise Nibali'yi bırakmadı. Farkı korumayı başardı. Ayrıca bitişte ağır çekimde Betancur'un bacak kas şovunu izlemek de keyifliydi. :D O nasıl bacaktır öyle, steroid almış vücutçular gibiydi.

Efsane bir etap oldu. Eksi derecelerde, karların arasında bitirdiler. Enfesti.

Geri