Scudo Sports

Giro De Italia 2010

Scudo
@Ali Gelir

haydaa !

ne oldu ya?
cinelli'de çalışan gürol arkadaş değil mi kendisi?

198 sporcudan 139'u kalmış en son

Bu arada Nibali ve Basso 2011 ve 2012 yıllarında da Liquigas adına yarışacaklar

Damiano Cunego ise Lampre'den ayrılıp Cervelo'ya yada Garmin'e geçecek

2 Haziran'da 2HC kategoride Lüksenburg Turu
7 Haziran'da Critérium du Dauphiné Libéré
12 Haziran'da İsviçre Bisiklet Turu var

kaçırmayalım . Bütün prolar orada olacak

TdF öncesi son bisiklet ziyafetleri bunlar

Bu sayfada İsviçre Turundan çok güzel wallpaper lar var

(link)

• Beğen
Tepkiler: Mert Bağcılar
hiçbir şeyden anlamayıp yorum yapınca insan saldırgan oluyor heralde.

sportmenlikle alakalı hiçkimse böyle bir uslup sahibi olmaz, çok net.

kardeş takımlarınızla size iyi geceler.

@Ali Gelir
Sonuçta Astana ve Caisse d'Epargne kardeş takımlar.

peh peh peh.

yarın çok kısa bir etap olucak, çok ilgi çekici olacağını sanmıyorum.

@Yetkin Sal

Okumak mecburiyetinde değilsin . Benim yazdıklarımı takdir edenlerde oldukça fazla . Bundan sonra benim açtığım konu başlıklarına yazmazsınız ,yazdıklarımı okumazsınız ,olur biter.

Hiçbir şeyden anlamadığımı iddia ediyorsan , sen anladığın tarafları anlat ; hepimiz öğrenelim

@Yetkin Sal Şu yorum bile ne kadar geniş bisiklet bilginiz olduğu konusunda bize ipucu veriyor

@Ali Gelir
vay anasını sayın seyirciler.

yarın ki tt oldukça kısa ve rekabet pek mümkün gözükmüyor, yarının tek ilgi çekici tarafı mayo seromonisi.

yarınki etapta 42 ortalama verseler, muhtemelen 11 dakkada yerler bu yolu...
amsterdandaki 8,3 km'de 193. ile 1. arasında 1,5 dakika fark varsa...
139 sporcu kalmış hepsi de yolun sonuna gelmiş.
1. ile sonuncu arasında da muhtemelen 40 saniye bile olmayacak.

koşularındaki duruş pozisyonlarını görmek bi de kadanslarını görmek eğlenceli olacak işte...

basso ve likigaz memleketlerinde mutlu sondalar demek ki...

giro'yu pek de dikkate almayan BMC, Astana takımlarını bıradan kınıyorum

kınnnnn !
bu esip geçen california'da ne gibi boy gösterdilerse ve mis gibi italya'yı neden dikkate almadılarsa cadel'i vinokurov'u bi nev'i harcadılarsa anlayamadım...

24 gün geçti gitti...
TdF'de ve evvel zamandaki turlarda da görüşmek üzere
esen kalın...

ya paylaşmayı becerelim artık biz burada yazdık çizdik adamlar koşuşturdu ilham verdi biz de tanıştık ettik neyi paylaşamıyorsunuz arkadaşlar !

kaybolmayın bi yere önümüzde yıllar ve memleketimiz var yollarımız var. bi gün yollarda karşılaşırız çay demler ateş yakarız sohbet ederiz...

:in: :) :cool:

tour of california'nın neden takımlar için önemli olduğunu blogda yazmıştım.
amerika sponsorların memleketi ve en birincil pazarları, ayrıca takımlar kendilerini riske atmak istemiyor giro gibi zorlu bir yarışa katılarak, sırada çünkü sirke benzeyen en çok gelir getirecek yarış olan tour de france var, kim uğraşır çamurla.

selam
arkadaşlar bisiklet turları bir bir geçerken, fransa turu yaklaşırken benim bu yarışlardan uzak kalmam canımı sıkıyor. italya turunu izlemek isterdim ancak bir iki etabını izleyebildim.

şimdi sorum işyerin de eurosport nasıl izlenir. bunu çözen var mı. eurosportun internetten canlı yayını yok bildiğim kadarıyla bir cep televizyonu alsam normal anteniyle eurosportu çeker mi onuda bilmiyorum.

bisiklet forum yarışları canlı verebilir mi?????
fransa turunu işyerin de hem çalışıp hem izlemek istiyorum,yoksa patronun odasını işgal etmek zorun da kalacağım:D :D :D :D :p

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
@galipulusoy

TV'den nasıl izlersin orasını bilmem ama

www.steephill.tv 'ye girersin .İstediğin turu seçersin

LIVE veya TV 'ye girersin .Orada yayın yapan kanallardan birini seçersin

Artık ne çıkarsa bahtına ,kimi çalışır kimi çalışmaz.

Bende de Eurosport yok .RAISport'tan seyrettm .İngilizce olsa iyi olurdu ama İtalyanca kafamı bilmem ne yaptı .Ne yapalım ,bisiklet aşkına katlandık artık

@Ali Gelir

Arrivederci da, sekuramente, vediyamo, koridori, dela etapa, maglia rosa :D ençokta sarışın bayan sunucunun canni mura demesine bayılıyorum (gianni mura gazetta dello sportun spor yazarı , oda başlıyor konuşmaya ; maaaeee sekuramenteee vediyamooo :D

• Beğen
@Ali Gelir

teşekkürler,
sanırım yarışlar esnasında yaın veriyorlar, tv kanalları çıktı sayfa da raı sport eurosport gazetta tv sporzas gibi,

çözmeye çalışıcam artık. bilgi işlem yakalayıp siteyi engelleyene kadar izleriz.:in:

• Beğen
Çok güzel bir yarış geride kaldı.Arroyo'nun,Vinokourov'un,Evans' ın tek kişilik mücadelelerini izlemek çok güzeldi.Bir kez daha bisikletin bir takım işi olduğunu Liquigas takımından anladık.Bu sene yarışın zorluk derecesinin hiç hafife alınamayacağını,bilhassa TDF'ye yaklaştığını,TDF'den farkının zorluk derecesi değil de marka farkı olduğunu anlamış olduk.Emeği geçen herkese,burdan güzel yorumlarıyla bisiklet ufkumuzu geliştiren herkese teşekkür ederim...

• Beğen
@Teoremos

15 km 'yi 11 dk'da yemeleri için saatte ortalama 80 kilometre hızla gitmeleri gerekecek . Bu arada matematik kaç teoremos ?

Yolun yarısındaki zirvede süreler 10 -12 dk arası olur

Tahmini toplam süreler 18dk ile 20dk arası olur .

@ömerr

marka farkından öte başka faktörler de var.
fransızlarla neredeyse aynı anda başladı ama asla uluslararası olamadı giro, bunun temel sebebi bana göre italya faşist bir hükümetle yönetildiğinden 2. dünya savaşı sonrası epey dışa kapalı kaldı, ama fransa bir nevi faşizm karşıtlığının sembolüydü. bunun önemli bir süre etki ettiğini düşünüyorum, bugüne kadar italyanlar yarışı 65 kez kazanmış, bugün 66 olacak, kendilerinden sonra en başarılı ülke 7 seferle belçika.

Geri