Scudo Sports

Giriş Seviye Bisiklet Önerisi

@Hkaraca42 isterseniz size bisikletimi satabilirim tabi mtb isterseniz :) yol isterseniz dr sizin tercihiniz karışamam ktm ultra 1964 alicagim için satcam veya alan olmazsa küçük kuzenime hediye edicem gece olduğu için resim çekemiyorum eğer düşünürsen yarın çekerim model bisan xty 5500

Özellikleri:

Kadro :Butted Alüminyum Kadro,Size 17"
Maşa :Suntour SF-11 XCM V3 MLO Kilitlemeli
Furş Seti :Neco H142 Ahead Size
Fren:Shımano - Ön:Disk Fren
Gidon :Magıc HB-A1008BT Alüminyum
Sele Borusu :Magıc SP-A003 Alüminyum
Jant :Double Wall Alloy
Lastik :CST 26"x2.10 MTB
Vites :24 Vites - Shimano Acera Full Set
Zincir :KMC

Üstünde fazladan sadece kadro koruyucu var zaten cikartilmaz ücretsiz bişey :) :) 350 gibi bırakabilirim

Mesela jant : den sonra D harfi gelince sırıtan surat çıkmış anlarsın artık :D

Scudo
@Anıl 1907
Çok sağol kardeşim ama mtb bakmiyorum. İnsallah sende istediğin bisikleti alirsin :)

@Hkaraca42 aslında 1 hafta önce alcaktim da araştıriyorum dahala :) yol iyi seçim de agresif sürüyoruz biz 2 günde mefta olur :)

Size salcano city fun 70 modelini önerebilirim. Bütçeniz doğrultusunda işinizi görecektir. Kliksa da şu an anlamadığım bir sebeple salcanolarda indirim var. Daha önce bir arkadaşın indirim kuponuyla kliksadan bisiklet almıştım. Dikkat edilmesi gereken tek konu bisiklet fotoğraflarının temsili olması. Renkler farklı gelebiliyor. Zaten açıklamada da yazıyor. (link) Birde world kredi kartına 25 tl bonus veriyor. Onu da düşebilirseniz güzel bir fiyata almış oluyorsunuz.

@cpt.erhan
Cidden guzel indirim. Bonus Card ile 9 taksitle alayim artik okurken 60 ar lira oderim diye dusunuyorum tabii once limitimi acmam gerek :) tesekkurler.

@cpt.erhan bir sorum olacak sizce city fun 60 mı yoksa city fun 70 mi ben o kadar konuya baktım %55 60 doğrultusunda city fun 60 diyorlar bilemedim şuan konuda açamıyorum bisiklet alacam kardeşimle birlikte asfalt yolunda sürecez fakat bir türlü karar veremedik aralarındaki tek fark amortisörlü maşa olması fakat bir türlü çözemedim olayı tavsiye verebilir misiniz ?

@onur0147 benim tercihim 70 ten yana olurdu. Sebebi 60 ta kullanılan zoom marka maşanın kalitesiz olması. Asfalt yolda kullanacaksanız bence 60 almayın derim. Düz maşa olsun hem rampalarda daha avantajlı olur

@Hkaraca42 bisikletin yeşil siyah olduğunu unutmayın :) google dan yeşil siyah modelini bulabilirsiniz. Ayrıca giriş seviyesi için tavsiye edilmiş bir kaç yerde. Umarım güzel turlar geçirirsiniz

@cpt.erhan Bir sorum daha olacak geçen okudum amortisörlü olmayandan bahsediyordu yani city fun 70 ten kaldırımlardan veya bir çukurdan geçtiğimde beynim sarsılıyor filan diyordu

Kardeşim amortisörlü olursa daha iyi olur diyordu bazen çukur filan oldugunda daha kullanışlı olur diyordu

Not : pek rampa yok bizim oralarda onu da söyleme gereği duydum

Sizce bir sorunu olur mu ona göre kararımı vermeyi düşünüyorum

@onur0147 sizin için forumda biraz araştırma yaptım. City fun 70 alıp üzerinde değişiklikler yaparak hazırladığı incelemesi mevcut. Direk kendisine mesaj atarsanız daha da yardımcı olacaktır. Salcano City Fun 70 Bol fotolu inceleme - BisikletForum city fun 60 lady modeli var kız arkadaşımda emin olun o da çukurlara filan girdiğinde pek bir faydasını görmüyor maşanın. Bence bir bisikletçiye gidip iki modeli denerseniz en güzel kararı verebilirsiniz.

@onur0147 rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Şimdiden hayırlı olsun. Kazasız güzel sürüşler dilerim

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
Konyadan yazıyorum eski larende de özceylanlar bisiklet vardir ordan ng 650-750 lerin 0 fiyatı taksit omkaniyla 530 tl. ng650 daha dusuktur tabi

@onur0147

Yıllarca şehirde amortisörlü kullandım ama hep kilitliydi, şimdi amortisörsüz kullanıyorum, beynim hala yerinde, bileklerimde de bir sorun yok. Yüzlerce dolarlık amortisörlerden olursa keyifli olabilir ama belli bir fiyatın altındaki bisikletlerdeki amortisörlerin sadece görüntüsü amortisör, normal amortisör varmış gibi sürdüğünde bileklerde daha çok ağrı, daha çok beyin sarsıntısı yapıyor.

@alierkanimrek dediğinizi şöyle anladım şimdi amortisör kaliteli olmazsa bir işe yaramaz bu da city fun 60 ın iyi olmadığını söylüyorsunuz değil mi ?

@Hkaraca42 Merhabalar. Bu aralar ben de bisiklet alacağım, forumumuzdan bâzı arkadaşlar bilirler, kafam iyice karıştı :) Bütçem doğrultusunda bana şu ısrarla tavsiye edildi: (link) Bâyi fiyatı 680 lira fakat 100 lira civârında indirim yapabiliyorlar. Örneğin bu bisikletin hidrolik maşalısı da şu: (link) satış fiyatı 740 lira olmasına rağmen Ankara' da YİBA Çarşısı' nda pazarlık yapmadan "fiyatı nedir?" soruma hesap makinesinin tuşlarına basarak "satışı 740 lira, 610' a bırakırım." diye cevapladı satıcı.

Forumumuzdan bakabilirsiniz. Kullananlar oldukça memnun ve son zamanlarda alan arkadaşlarımızın sayısında epeyce artış var. Kredi kartınız varsa (HSBC hâriç) 610 lirayı 9' a kadar bölüyorlar.

İnternet fln bosverin istanbuldaysaniz eminonune gidin ağzınız laf yapiyosa indirim baya yapiyolar :D

@7haiku
Fiyat olarak çok iyi. Yalnız maşası zoom maşa kilitlenebilir mi onu bir sorun derim. Lastikleri 38c biraz daha kalındır. Hız yapmayacağım şehir içi mazgal kaldırım vs her yerden geçeceğim derseniz ideal. amortisörlü ve amortisörsüz modeli arasında fiyat farkı 30 tl. Amortisör kilitli ise amortisörlü değilse düz maşa alın. Yokuşta ayağa kalkıp sürdüğünüzde bisiklet çok yaylanıyor bu da gereksiz güç kaybına sebep oluyor. İstenildiğinde kilitlenebilmeli. Başka söyleyeceğim şey de bisikletin bu fiyat grubundaki bisikletlere göre çok hafif olması. 12.55 kg amortisörlüsü de 13.5 civarında, bence çok iyi ağırlığı. Mosso dünyaca ünlü sadece kadro üreten bir markaydı. Birçok markaya üretim yaptığı biliniyor. Türkiye distrubütörü de ümit bisiklettir. Bu firmayı şahsen de tanırım güçlü bir firmadır. Alırsan kullanım konusunda görüşlerini bekleriz. Ben de merak ediyorum.

@Hkaraca42
Cloud butler 6 vites yokuşlarda keşke 7 vites olsaydı şeklşnde serzenişini duyar gibiyim. :)
Bak senin bence 2 seçeneğin var
Salcano city fun 70 v
Mosso legarda 1521 mdm

Bu bütçeye amortisörlü disk frenli bisiklet almayacaksın. 400 tl ye de sıfır bisiklet almayacaksın. Pazarlıkla iki bisikleti de 550-575 civarına düşürebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: 7haiku
@Metawox Sizce Zoom 700C amortisörlü maşa ' mı iyi yoksa Hi-ten maşa mı ona göre bisiklet alacam da

Asfalt yollarda kullanıcam pek rampalara filan çıkmayacağım ve bir de arada sırada çukur olabiliyor veya kaldırımlardan inip çıkacam buna değinerek ten siz hangisini önerirsiniz ?

@onur0147
Hocam düz asfalt ve bayır sürecek iseniz hi ten maşa işinizi görür. Kaldırım in çık zaten imerkende çıkarkende seleden hafif kalkıyorsunuz. Öndeki amortisör çok ta elzem değil diye düşünüyorum. Bendeki amortisörlü asfaltta giderken kilitliyorum. Arnavut kaldırımda kaldırımda açıyorum. Bazen varlığını unutup açmıyorum. Farketmiyorum bile. Düz maşa al bak keyfine. Çok eahatsız ederse gider iyi bir kilitli maşa alırsın.

Geri