Scudo Sports

Giresun

evet aynen doğru iftardan sonra pedallamaya devam arkadaşlar...(face de takip edelim)

Scudo
@keyam

Bizde bakalım da ?? adı sanı nedir acaba?

şengül Kara Koç
ASY - İFTARDAN SAHURA YOLCULUK PROGRAMI
Yer:GİRESUN - BULANCAK - PİRAZİZ BAŞOĞLU PLAJI
Tarih:10 Ağustos 2010 Salı 20:30
Dün, 12:35 Özel: yükleniyor... · Yorum Yap · BeğenBeğenmekten Vazgeç · Görüşleri Gör (8)Görüşleri Gizle (8) · Paylaş

:eek: :eek: Çok Güzel bir grub kurmuşsunuz tebrikler ve geziler gercekten harika hele ki kümbet şenliği bir harikaydı ahh bende orada olsaydım diye gecirmedim de degil aklımdan :D

@SELAMİ DABAN

Abi bu sefer bisikletle geldim sende yoktun şanş'a bak :D Recai abi ilgilendi saolsun simdi tıkır tıkır gidiyor canavar :D

Saygılar ve selamlar.:in:

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
eee fındık topluyoruz tosunum mahsul senede bir kez oluyor. fakat gece turlarımız devam ediyor, yol, iz hep bisiklet dostlarıyla dolup taşıyor. ramazan ayının etkisini en aza indirmek için gece sürüşlerine devam.

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
@şengül kara koç

Öhm .. yorum banaydı galiba :D ama isimler tutmuyor:rolleyes:

@SELAMİ DABAN

Faceden takip ediyorum zaten :D hadi hayırlısı

@Tugay AYDIN

tugay bey forumumuza hoşgeldiniz öncelikle, şuan gece turlarımız ve ramazan etkinliklerimiz devam etmektedir en yakın zamanda görüşmek ümidiyle

@Tugay AYDIN

Tugay hoşgeldin. Göreleye gelirsen iletişime geç benimle bayram sonu sis dağı planlıyorum bu arada
:D

• Beğen
tamam kask aydınlatma suluk canta alyan takımı senin ilk alacagın şeylerin arasında olsun ben suluk canta ve pompayı aldım bile birde yama takımım var.

Bayramda görüşelim yada netdeysen ekle beni.

for_you02@hotmail.com benim msn adresim

Selami abi saygılar.

• Beğen
serkan yeni bisiklet bunlar o kadar tamir takımına pek ihtiyaç duyulmaz yama tk olsa yeter şimdilik, yeni arkadaşları gözünü korkutmayalım

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
Geri