Scudo Sports

Giresun

müslüm tek şuan ben katılırmıyım belli değil bir aydır rahatsızım kendime güvenemiyorum. bir sonraki sefere anca gelirim. müslüm yarın sabah yola çıkar umarım.

• Beğen
Tepkiler: yusuf bekar
Scudo
yarın orduya gidelim isterseniz mustafa hocamla konuştum yukarılar soğuk selamicim sahilde biryere gidelim ordu olabilir dedi. tabi size de uyarım ama bana motoru yaktırmayın ona göre bırakırım peşinizi 1 aydır bisiklete binmedim.

@İdris Şanlı

biraz geç oldu ama sondurum şu arkadaşlar;
girsundan bi ben çıkıyorum yarın :)
yarın gneşin ilk işiklarıyla yola düşüyorum.
Yusuf seni arayacağım çarşamba ovasında bana eşlik edersen sevinirim
yarın yolda görüşmek dileyiyle

• Beğen
Tepkiler: İlyas ŞANLI
@müslüm açar

Yolunuz açık olsun.Samsun'da bekliyoruz :) irtibat kurmak isterseniz telefonum Yusuf Bekar'da var ama yine de yazayım;
0532-215 85 78---24 saat açık :) çarşamba civarı veya samsun a yaklaşınca ararsanız yolda karşılarız.

• Beğen
Tepkiler: müslüm açar
o zaman oldu yarın görüşürüz 10 gibi çıkarız. gene çıkarken beni arayın ona göre yola çıkayım. görüşmek üzere

giresun takımı isterseniz ordu ya gelin yarın bizim grubla fatsa dan geleceklerle beraber 10 kişi oluyoruz sizlerde gelirseniz sewinirim rotamiz ise
yeni yapılan dere yolundan ordu-çamsan-uzunisa-dedeli-akpınar-aydınlar-şuayip-eymür-güzelyalı-belenyut- we geri dönüş

• Beğen
Tepkiler: soner çicekoğlu
müslüm abi ben yarın senden telefon bekliyor olucam yarın tam olarak kaçta çıkıyosun yola bide çarşamba tabelasını görünce beni ara abicim hava güzel olursa sizinle samsundaki arkadaşların yanına gitmekten zevk alırım yarın bekliyoruz sizi görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
Geri