Scudo Sports

Giresun

ewet soner abi en fazla 40 inişli cıkışlı yollar fatsa takımından yol bikelerde gelıyor camura gıremıyoruz kısaca
gelırsenız sewınırım haberdar edın

Scudo
yok abıcım yawaş yawas gıdecegız aramızda yaşlılarda war gelırsenız cok sewınırım haberdar edın sız benı

tüm bisikletseverler merhaba.bu sıralar herkes aktivitesini artırma çabası içinde görünüyor.bu özellikle bölgemizde artmış durumda.bu çok sevindirici bir durumdur.yanlız bu faaliyetleri yaparken güvenlik tedbirlerini elden bırakmayarak üzücü olayları aazaltabiliriz.herkese kazasız belasız seyirler diliyorum.yarış bisikletimin lastiği patladı.yarınki turumda yol bisikletimle turlamayı düşünüyorum.

güzel bi tur oldu öncelikle alpaslan abiye bizlere göstermiş olduğu ilgiden enes kardeşime bizleri yanlız bırakmadığı icin cok tşk ederim

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
evet arkadaşlar müslüm abi geldi çarşambadan beri samsunlu bisikletçilerin yanına gittik çok güzel bir gün geçirdik daha sonraki turlarda görüşmek üzere resimler çok yakında burada

• Beğen
@bisikletcanavari

enes abi müslüm abiyle çarşambadan samsuna giderken keşke enes abide gelseydi dedim ama hasta olduğunu söyledi senide en kısa zamanda çarşambaya bekleriz abi geçmiş olsun dileklerimle

• Beğen
vay müslüm vaayy helal sana kırdın gene zincirleri, havalar ısınsın, günler acuk daa uzasın birlikte bir samsun daha yaparız. ben hastalıktan yeni kurtuldum dün bir ordu turu yaptık ama uşaklar benim haşadımı çıkardı ki samsun a iyi ki gelmemişim şuan ki halimle yolu tamamlayamazdım. samsunlu ve çarşambalı arkadaşlara müslüm kardeşimize gösterdiği ilgiden dolayı teşekkürü bir borç bilirim. sizleri de giresunda ağırlamak bizim için zevk olacaktır. idris şanlı görüşemedik bir daha ki sefere, iş seyahatlerinde yanıma uğra beklerim.

kenan senin lastik çürük değiştir onuu. sana dedim bu kadar hava basma buna sözümü dinlemedin. neyapayım.

müslüm abiyle samsuna kadar güzel bir tur yaparak eşlik ettik ona bizde oda çok memnun kaldı sizide bekleriz çarşambaya

• Beğen
arkadaşlar çok yorulmuşum uyanalı bir saat oldu. :)
bu yolculuğuma destek veren özellikle maddi ve manevi desteğini esirgemeyen BİSELA BİSİKLET'E çok teşekkür ederim. Selami, Recai, ve samet desteginiz için çom teşekkür ederim.
Arkadaşlar beni çarşambadan aldılar. yusuf ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim. beni Dikbıyıka kadar götürdüler. Oradanda ilyas ve arkadaşları beni aldılar. Herkese teker teker ve ayrı ayrı teşekkür ederim. yolculuğum çok eğlenceli geçti.
şimdi biraz anlatayım yolu: :)
sabah 6.30 da giresundan yola çıktım ve ordu-ünye'ye kadar ara vermeden gittim. Zten yolculuğun en zor kısımlarından ilkini bu arada yaşadım. Özellikle bolaman tünellerini geçerken soğuktan donacağımı zannettim :) . ünye'de öğle 10.30 yemeğine durdum ve ortalama bir saat bir mola verdim. orada eski bir arkadaşla hasret giderdim.
tekrar yola çıkmam 11.30'u buldu. yola devam edip ortalama 2 gibi yusuf beni tam çarşamba tabelasından aldı.
bundan sonrasını fotoğraflar üzerinden anlatmaya devam edeceğim :)))

Geri