Scudo Sports

Giresun

Scudo
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Mertcan Aydın
Her şey muhteşemdi.Önce çaldağ mevkiine 25 kişiyle vardık daha sonra 7-8 kişi geri döndü ve 16-17 kişiyle inişdibine oradan da kalan 8 kişiyle kulakkaya -bektaş yol ayrımına vardık.Turu bektaşa kadar selami,erkan ve selim tamamladık.

arkadaşlar bu hafta hava muhalefeti ve yağışlar yoğun görünüyor. Yayla turlarımıza belki ara verebiliriz en yakın zamanda kümbet yaylasına çıkmayı planlıyorum ilginize teşekkürler.

bu arada yaşadığıu talihsiz bir kazadan dolayı bisiklet sporuna bir süre ara veriyorum. bugün saat 19.45 de mrg çektireceğim. umarım kötü sonuç çıkmaz

slm arkadaşlar bana kargo bisiklet lazım yani 3 tekerlekli uygun fiyata nerden alabilirim. yardımcı olurmusunuz..

@angelalibs

24 haz. yarın yanı buluşalım macro int cafeye gel.

12 gibi yada ugra seko nerede de :D

Göreleli Arkadaşlar ekleyebilir beni

for_you02@hotmail.com

yada 0544 304 42 21 num ulaşabilirler...

Gezebiliriz.

@soner çicekoğlu

4 tane bisikletli geçti sahilden ben iş yerindeydim saat 4gibi..

''Filiz marketde calısıyordum istanbulda iş çıktı oraya taşınıyorum

Bütün bisiklet severlere merhaba diyorum. Giresun bisiklet forum ekibi olarak yapmış olduğumuz turlar yapacaklarımızın başlangıcıdır diyorum. Ben 1972 bulancak doğumlu, lise mezunu, ticaretle (bisiklet-motosiklet tamir ve yedek parça)uğraşıyorum. Bisiklet sporunu çok seviyorum 1986dan buyana yarışlarda dahil olmak üzere bu işle iştirak etmekteyim. Kısa bir süre ara verdiğim bisiklet sporuna yaklaşık 7 yıl önce tekrar başladım, gerek bisiklet ve gerekse malzeme fiyatlarının normale dönmesiyle birlikte tekrar başladım. Bisiklete binmek çok güzel bir his herkesi davet ediyorum. Bu başlık altında yapacağımız etkinliklerime herkesi bekliyorum. Tüm Bisiklet Forum Üyelerini şimdiden teşekkür ediyorum.

evet sonuç nedir müslüm gene karadenizli laz tarafın tuttu yaşadığıu cümleni gene 40 mt lik şarampole yuvarlamışsın.(

• Beğen
Tepkiler: cilgin_erdinc_
yarın giresun -ordu turu yapılacak gezi değil ant. mahiyetinde olacak genç çekirgelere duyrulur..

@SerkanNamazcı

Taşınma olayı iptal Filiz marketdeyim imamhatip lisesi karşısında. ugra bana:in:

Teşekkür ederim ordu, eskişehir BF temsilcisi kardeşlerim, sizlerede başarılarınızın devamını diliyorum.

17-18 Temmuz tarihleri arasında Kümbet yayla şenlikleri içerisinde bir bisiklet halk koşusu düzenlenecektir. Detayları daha sonra bildireceğim. 7den 77 ye bütün halkımız davetlidir.Teşekkürler.

PERŞEMBE GÜNÜ GİRESUN /GÖRELE İLÇESİNDE KÜCÜK BİR GEZİ PLANLIYORUM GÖRELE VE CİVARINDAN KATILAN ARKADAŞLAR GELEBİLİR

İLETİŞİM.

0544 304 42 21 .
MSN
For_you02@hotmail.com

Yol:

Görele ' Daylı köyü ve merası iniş ve çıkış. :D
'Kücük bir piknik.

Güncelleme ilerleyen Tarihlerde olacaktır.

Facebook .

Görele Bisiklet takımı

İlginize.

Geri