Scudo Sports

Giresun

@SELAMİ DABAN

Abi bu gün bir tane mazda önüme gecti ve yavaşladı benim elimde banka cüzdanı vardı ön frenle yavaşladım ama birden arkanın yükü öne binince elimde ön freni kitleyince attan düşer gibi düştüm ön fren kolu yamuldu cizikler var :eek: içim gitti abi ' Göbekde bir az bosluk var galiba ön ve arkada frenleri tutuyorum elimde ittigimde ileri geri gidip geliyor:eek:
birde yeniden jant telleri drin drin ses yapmaya başladı. yerine mi otuyor yoksa gevşedimi bilemiyorum şimdiden teşekkür ediyorum

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
Scudo
senin bisikletin bakıma ihtiyacı var. bir hafta sonra işim biter malum fındık topluyoruz. sen birkaçgün bu enstrüman sesleriyle takıl bakalım.

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
@SELAMİ DABAN

Recai abi baktı ama yine tellerde bir gevşeklik mi oluştu acaba?

Giresun merkezdeki arkiler ramazan dolayıyla sesınız kesıldımı ne oldu burda kımseler yok aloo uyanıjn millettt :))))

bu akşam iftardan önce bulancak ta iftar yemeği vardı turlar devam ediyor bende iş sebebiyle katılamadım.akşam iftyardan sonra turlar devam ediyor...

çarşamba fındık işim bitiyor perşembe veya cuma dükkanda olurum. bekliyorum. bu arada facebooktan takip edebilirsin akşam sefası yolcularını yaklaşık herakşam bulancakta parkta buluşuyoruz.

Arkadaşlar ya Trabzon yada yeniden Giresun tarafına bayramdan sonra tur yapıcagım görüşmek yada katılmak isteyen arkadaşlar ' gezi ve tur org. duyurları kısmından ' Görele beşikdüzü vakfıkebir başlıgı altından bilgi edinebilir..
saygılar.

değerli kardeşimiz MÜSLÜM AÇAR geçirmiş olduğu önemli bir rahatsızlıktan dolayı yaklaşık 1 aydır tedavi görmektedir. Kendisine Allah'tan acil şifalar diler, tekrar sağlığına kavuşmasını Bisiklet Forum Ailesi olarak temenni ederiz. (link)

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
@SELAMİ DABAN

En kısa zamanda geri dönmesi dilegimle .

Saygılar selamlar.:in:

@keyam

kenan abi olmuyor öyle he ayı oynattık bikaç kişi dövdüm önun yuzunden parmak kırıldı :mad: ama herneyse biz eylendik eylencemizi yaptık :)

Geri