Scudo Sports

Giresun

Scudo
@cilgin_erdinc_

Tsk.hepinize dönüyoruz şubat 20 bodrum master var gelınce olaganüstü toplanıyoruz yeni gelısmeler var bu arada foto ve videolar var eklcem dönünce.

• Beğen
Tepkiler: müslüm açar
internette dolaşırken buldum ankarada yarış warmış linkten bakabilirsiniz ayrıntılarına biraz gec yarış ama:D
(link)

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

yaw tek tek upload etmek zor oluyor idare edin işte... pazr günü bol yağış ve rüzgar vardı yer yer ama buna rağmen çok tempolu geçti yarış özellikle şunu belirtmek isterim master ların yani bizim koştuğumuz yarış çok tempolu geçti yarış listesinde 38 ortalama yazıyordu ama 40-42 den aşağı düşimemiştir...

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
olsun bu durum sizi üzmesin antreman yapmak lazım çok çalışmak lazım

arkadaşlar desteğinizden dolayı herkese teşekkür ediyorum inanın bu zamana kadar koştuğum en hızlı tempolu yarıştı biz bunu beklemıyorduk ama yınede elımızden gelenı yapmaya calıştık gayemız zaten ortamı gormek vede yenı kuralları öğrenmekti onlarda bize inanamadılar giresundan ne takım nede sporcu beklıyorlardı vede hıcde bır yarış bıtıreceğimize inanmıyorlardı ama onlara karadenızdende ınsanların bisikletci olacağına ınandırdık vede artık durmak yol dişliler aşınana kadar antrenman yapacağız bi sonrakı yarişta hep berabaer finiş atacağız inş

evet aynen katılıyorum soner ve ben hala o tempoya nasıl dayandığına inanamıyorum yokuşlarda bile hemen hemen aynı tempo korundu her defasında kaçmaya çalışan grubu yoran çok o0ldu ama grubu parçalayamadılar ama kreteryumda aynı şey olmadı grubu 5 turda parçaladılar beklenen birincilikler geldi tek kelişmeyle müthişti...

evet kenan seninde gördüğün gibi adamlar bu sporun icinden hic cıkmamışlar ama devamlı vede programlı ant yapmışlar inanıyorum iyi calışırsak neden olmasın bizde iyi bisikletcileriz vede en yakın yarışta bu dahada iyi ispatlayacağız ama eksiğimiz cok en yakın zamanda bir araya gelip bu konular icin görüşmemiz lazım

• Beğen
Tepkiler: cilgin_erdinc_
Geri