Scudo Sports

Giresun

evet bu hafta da binmeyeceğim bisiklete sonraki hafta özgürüm sağlığım da iyi olur inşallah kendimi patlamaya hazır bir yanardağ gibi hissediyorum 1 aydır bisiklete binemiyorum

• Beğen
Tepkiler: müslüm açar
Scudo
eee bol şans arkadaşlar kolay gelsin size 45 çevirin ekmek parasını çıkarın:D :D

şimdiden yarın için boool şanslar kenan abi we soner abi dedığim gbi asfaltı aglatın:D

Hellaallll Giresunlular size. Çıkında yola görüşeliim

alanya daki arkadaşlar soner bugün grupla birlikte finiş atmış ama şuan derece sıralaması net değil yarın şehir içi kriteryum yarışı yapılacakmış ilgili arkadaşlara duyurulur.

selami abi 7 şubat ta tüm giresunluları samsuna bekleriz herkese haber salmaya çalışırız;) sizi kalabalık bir grupla karşılamaya çalışcaz inş.
görüşmek üzere kendinize iyi bakın

• Beğen
Tepkiler: İlyas ŞANLI
hadi bol şanslar yarın için alanya dakilere 2 sindende derece bekliyoruz şimdi bu nu duyduguma çok sewındım

@İdris Şanlı

arkadaşlar ilginizi gördükçe 7 şubatı beklemek gerçekten çok zor :) çok teşekkür ederim.
kazasız belasız görüşme üzre :in:

haftaya inşallah tekrar samsun a çıkacağız. sizleri de görürsek çok sevineceğiz.

bugün kü gelişmeleri aktarıyorum soner ve kenan bu yılın ilk yarışında kendilerini denemiş oldular. tekrar başarı diliyorum katılımcı arkadaşlara

Geri