Scudo Sports

Giresun

@soner çicekoğlu

yaw boşver lastikleri sök al benim lastikleri ne olacak ya kolumun kanaması hala durmadı sankiaraba çarpmış gbi oldum soğuyunca...

• Beğen
Tepkiler: soner çicekoğlu
Scudo
Abi biliyorsunuz,şuan için kondisyonum ve kas gücüm yeterli değil,ama gerekli olan çalışmayla elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım,Müslüm'de son senesi olmasına rağmen tecrübesi ve gücü ile bize katkıda bulunacaktır,bunları değerlendirmemiz gerekir diye düşünüyorum...

iyi hoşgeldin dostum en kısa zamanda pedallaşmak ümidiyle

hoşgeldiniz bizi iyi takip edin turlarımız ve oldukça uzun turlarımız mevcuttur mevkinizi belirtirseniz bu linkten bizimle irtibata geçebilirsiniz

mertcan nerdesin kayboldun bi ara bisiklete de binde görüşelim arada bulancak a geliyordun özlettin kendini

arkadaşlar bu sene inş master yarışlarına katılmayı hedefliyoruz cünkü eldeki malzeme buuuuu:D ama amacımız her yaşta yıldız genc ve büyüklerde iyi sporcular yetiştirmek 90 lı yıllarda biz bu şehirde imkansızlıklar icinde yarışmalara katılmış kişiler olarak tecrübelerimizi ve birikimlerımızı onlarla paylaşacagız vede iddialı bi takım yapacağız evet elımızde malzeme olarak iyi şeyler olmayabilir ama bu işi gercekten seven vede inanan arkadaşlarımız var bu işi onlarla başaracağımıza inanıyorum:in:

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
Arkadaşlar merhaba, konuyu okudunuz mu okumadınızmı bilemiyorum ama Atilla Bisiklet Takımı olarak 13 Aralık pazar günü İstanbul dan hareket ile Kars Sarıkamış Şehitlerini AnmaTurumuz var. Ordu ve giresun geçişlerimizde karşılama ve eşlik etme imkanınız olabilir mi? Program aşağıdaki gibi olacak;

20.Aralık.2009 Ordu/Ünye -Trabzon / Beşikdüzü (210 km.)
10:30 Start(Şu an Ünye fakat Fatsa da olabilir konaklama yeri ayarlanıyor)
13:30 Giresun İl Sınırı (Piratiz)
16:45 Trabzon İl Sınırı (Eynesil)
Beşikdüzü Etap Bitimi

@cannonfire
ordu giresun 50 dk. piraziz bulancak 20 dk. bulancak giresun 40 dk. giresun keşap 25 dk. keşap espiye 45 dk. espiye tirebolu 30 dk.tirebolu görele 60 dk. görele eynesil 30 dk. eynesil giresun sınırı 20 dk. bu zaman süreleri tahminidir hava ve yol şartlarına göre fazlada bir dk oynamaz ortalamadır. teşekkürler irtibatı koparmayalım

• Beğen
Tepkiler: Serkan TELYAKAR
@bisikletcanavari

Arkadaşlar açık konuşayım bu kadar iyi niyetli bir tepki alabileceğimi düşünmüyordum HELAL OLSUN SİZLERE! :in: Şu an evdeyim fakat yarın sabah tüm yolun tam programını buraya yazacağım ne kadar insana ulaşabilirsek o kadar iyi.

Enes evet Berk geliyor, selamını yarın ona ileteceğim, telefonunu da kaydediyorum Ordu ya vardığımızda arayacağım seni.

Bisela selamlar;
"ordu giresun 50 dk. piraziz bulancak 20 dk. bulancak giresun 40 dk. giresun keşap 25 dk. keşap espiye 45 dk. espiye tirebolu 30 dk.tirebolu görele 60 dk. görele eynesil 30 dk. eynesil giresun sınırı 20 dk. bu zaman süreleri tahminidir hava ve yol şartlarına göre fazlada bir dk oynamaz ortalamadır. " demişsin bu süreleri aldığın sürat nedir yazabilirmisin lütfen. Oraları çok iyi bildiğiniz için sizlerden alabileceğimiz her bilgi çekeceğimiz zorluğu azaltacaktır. Şu anlardaki yağmur durumu ne şekilde mesela?

Müslüm ve Soner sizlere de çok teşekkür ederim.

keşke daha çok zamanımız olsaydı turunuzun hiç olmazsa ordu-trabzon bölümüne katlılırdık ama üniversite son sınıfta olduğum için o kadar zaman ayıramıyorum. gelişiniz benim için büyük farklılık olacaktır. ve böyle bir turun içinde yer almaktan büyük bir haz alacağımı düşünüyorum.
:)))))))))

• Beğen
belkıde turunuzun en rahat gecebileceğiniz etabı samsun trabzon etabıdır cünkü yolun düz ve geniş olması bakımından cok rahattır devamlı kullandığımız bu güzergahta zaten sizleride yanlız bırakmayacağız;)

• Beğen
@cannonfire

ortalama hız minimum 25 km dir ki bu hızdan aşağı düşerseniz geceye kalırsınız ama yinede molalarla beraber hava kararır yolun zorlu kısımları tireboludan ileride hafif ama uzun rampalar var çünkü günün sonunda 500 mt lik rampanın bir bisikletçinin gözünde km lerce olduğunu biliriz teşekkürler biz burdayız bekliyoruz öğlen yemeğini ben ısmarlıyorum bisela bisiklet olarak bulancak merkezdeyim notlarınıza alınız lütfen iştirak edemezsem vekillerim olacaktır işyerimde teşekkürler

Geri